Pokličite nas: 040 820 245 -

Spletna trgovina Videoigre.NET


Yoostar 2: In the Movies (nova) (move) PlayStation 3

Igra (nova) (move) Yoostar 2: In the Movies za Sony PlayStation 3 (PS3) je odbita zabava, kjer lahko s pomočjo PlayStation®Move senzorja in Eye kamere skočite v številne prizore znanih filmov in sami zaigrate vlogo, ki vam je všeč.

Zaloga: Out of stock

€12,90

Predvidena dostava vašega naročila je že prihodnji dan.

Pokličite nas za več informacij, z veseljem bomo pomagali.

Cenimo naše stranke, zato nudimo hitro in prijazno podporo.

Poslujemo že od leta 2012!

Preberi več!

Opis artikla

Details

Igra (nova) (move) Yoostar 2: In the Movies za Sony PlayStation 3 (PS3) je odbita zabava, kjer lahko s pomočjo PlayStation®Move senzorja in Eye kamere skočite v številne prizore znanih filmov in sami zaigrate vlogo, ki vam je všeč. Držite se scenarija ali improvizirajte, igrajte sami ali skupaj s prijatelji. Če želite, lahko vaš talent predstavite tudi drugim (zagotovo jih boste vsaj močno nasmejali), saj lahko vse prizore, ki jih odigrate, posnamete in delite na Facebooku in Youtubu. Izbira filmov je res velika, saj vam je na voljo kar 80 scen iz filmov: 300, American Pie, Beverly Hills Cop, Forrest Gump, The Hangover, The Matrix, Up in Smoke,... in še veliko drugih, na DVDju in še več online, pripraljvenih za download na Xbox Live. Playstation® Eye kamera je obvezna.

Yoostar 2: In the Movies (nova) (move) ~ video predstavitev ~ Sony PlayStation 3 (PS3)Yoostar 2: In the Movies (nova) (move) ~ angleški opis igre ~ Sony PlayStation 3 (PS3)
Yoostar2 Combines The Power Of New Console Platforms, Top Hollywood Movies And The Burgeoning Social Media Phenomenon Monday 14th June/... Everyone now has the opportunity to become a global movie star with Yoostar2. In an instant you can step into the shoes of famous characters from hundreds of movies, play out the part and then share your performance with the world.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Yoostar 2: In the Movies (nova) (move) PlayStation 3
Vrsta konzole Sony PlayStation 3 (PS3)
Rabljena / Nova Nova
PlayStation® Move Obvezen za igranje!
Zvrsti Karaoke
Večigralstvo Singleplayer, Split Screen
Za starost 12+ let

Ocene Uporabnikov

Oceni ali opiši ta artikel

Samo registrirani uporabniki lahko ocenijo artikel. Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte, če še nimate uporabniškega računa.

Oznake artikla

Oznake artikla

Če želiš vpisati dve ali več oznak na enkrat, jih loči s presledkom (ne piši vejic).
Za pisanje fraz uporabi enojne narekovaje zgoraj (' '). Primer vpisa treh oznak: streljačina tanki 'cestne dirke'

Ne zgrešite ugodnosti!