Pokličite nas: 040 820 245 -

Spletna trgovina Videoigre.NET


Yoostar 2: In the Movies (nova) (kinect) Xbox 360

Igra Yoostar 2: In the Movies za Xbox 360 je odbita zabava, kjer lahko s pomočjo Microsoft KINECT senzorja skočite v številne prizore znanih filmov in sami zaigrate vlogo, ki vam je všeč. Držite se scenarija ali improvizirajte, igrajte sami ali skupaj s prijatelji.

Zaloga: Out of stock

€10,90

Predvidena dostava vašega naročila je že prihodnji dan.

Pokličite nas za več informacij, z veseljem bomo pomagali.

Cenimo naše stranke, zato nudimo hitro in prijazno podporo.

Poslujemo že od leta 2012!

Preberi več!

Opis artikla

Details

Igra Yoostar 2: In the Movies za Xbox 360 je odbita zabava, kjer lahko s pomočjo Microsoft KINECT senzorja skočite v številne prizore znanih filmov in sami zaigrate vlogo, ki vam je všeč. Držite se scenarija ali improvizirajte, igrajte sami ali skupaj s prijatelji. Če želite, lahko vaš talent predstavite tudi drugim (zagotovo jih boste vsaj močno nasmejali), saj lahko vse prizore, ki jih odigrate, posnamete in delite na Facebooku in Youtubu. Izbira filmov je res velika, saj vam je na voljo kar 80 scen iz filmov: 300, American Pie, Beverly Hills Cop, Forrest Gump, The Hangover, The Matrix, Up in Smoke,... in še veliko drugih, na DVDju in še več online, pripraljvenih za download na Xbox Live. Naj se zabava prične :)

Yoostar 2: In the Movies ~ video predstavitev ~ Microsoft Xbox 360Yoostar 2: In the Movies ~ angleški opis igre ~ Microsoft Xbox 360 Only those who have a taste for the seventh art will get a real kick out of it and also, overlook some of the issues that prevents it from being the most amazing thing to happen to the Kinect platform since its launch last November.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Yoostar 2: In the Movies (nova) (kinect) Xbox 360
Vrsta konzole Microsoft Xbox 360
Rabljena / Nova Nova
Kinect Obvezen za igranje!
Zvrsti Karaoke
Večigralstvo Singleplayer, Online Multiplayer, Co-op
Za starost 12+ let

Ocene Uporabnikov

Oceni ali opiši ta artikel

Samo registrirani uporabniki lahko ocenijo artikel. Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte, če še nimate uporabniškega računa.

Oznake artikla

Oznake artikla

Če želiš vpisati dve ali več oznak na enkrat, jih loči s presledkom (ne piši vejic).
Za pisanje fraz uporabi enojne narekovaje zgoraj (' '). Primer vpisa treh oznak: streljačina tanki 'cestne dirke'

Ne zgrešite ugodnosti!