Pokličite nas: 040 820 245 -

Spletna trgovina Videoigre.NET


Xbox Live Gold 3 mesečna naročnina

Xbox Live Gold 3 mesečna naročnina za vašo igralno konzolo Microsoft Xbox 360.

Xbox Live je online storitev za vašo igralno konzolo Xbox360. Igrajte online igre, kinect igre, s prijatelji ali naključnimi igralci po svetu, glejte HD filme in TV nanizanke iz interneta, šport in še veliko več. Ostanite v stiku z vašimi prijatelji, družino in sorodniki in sklenite nova prijateljstva z uporabniki po celem svetu.

Zaloga: Out of stock

€29,00

Predvidena dostava vašega naročila je že prihodnji dan.

Pokličite nas za več informacij, z veseljem bomo pomagali.

Cenimo naše stranke, zato nudimo hitro in prijazno podporo.

Poslujemo že od leta 2012!

Preberi več!

Opis artikla

Details

Xbox Live Gold 3 mesečna naročnina za vašo igralno konzolo Microsoft Xbox 360.
Xbox Live je online storitev za vašo igralno konzolo Xbox360. Igrajte online igre, kinect igre, s prijatelji ali naključnimi igralci po svetu, glejte HD filme in TV nanizanke iz interneta, šport in še veliko več. Ostanite v stiku z vašimi prijatelji, družino in sorodniki in sklenite nova prijateljstva z uporabniki po celem svetu. Z Xbox Live lahko spreminjate vaš Facebook status, kažete fotografije in video posnetke ali se iz oči v oči s pomočjo kamere pogovarjate s prijatelji na največjem zaslonu v vašem stanovanju. Xbox Liva omogoče vse to in še več.

Xbox Live Gold 3 mesečna naročnina ~ navodila in opombe
Vse kartice pred pošiljanjem preverimo v "Redeem prepaid codes" menuju na Xbox Live, tako da vse naročnine 100% delujejo.

Oblika kartice je unikatna serijska številka, natisnjena na A4 papirju (zgornja slika je simbolična!). Zaradi prvotne elektronske oblike številka na papirju ni zaščitena z varnostnim premazom. OPOZORILO: Zaradi tovrstne oblike kartic denarja kupcem za nakup teh ne vračamo.

Navodila za namestitev:
Za aktivacijo Xbox Live Gold naročnine potrebujete za vaš uporabniški račun nastaviti področje oz. državo, ki podpira to storitev. Slovenije ni na seznamu Xbox Live držav! Predlagamo vam, da izberete poljuben angleški (Velika Britanija - UK) naslov.
Če je vaš uporabniški račun zaradi domnevne kršitve pravil Xbox Live (Xbox LIVE Code of Conduct violation) kakorkoli kaznovani (prekinitev, ban,..), Xbox Live Gold 3 mesečne naročnine ne more aktivirati!

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Vrsta konzole Microsoft Xbox 360
Naziv Xbox Live Gold 3 mesečna naročnina

Ocene Uporabnikov

Oceni ali opiši ta artikel

Samo registrirani uporabniki lahko ocenijo artikel. Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte, če še nimate uporabniškega računa.

Oznake artikla

Oznake artikla

Če želiš vpisati dve ali več oznak na enkrat, jih loči s presledkom (ne piši vejic).
Za pisanje fraz uporabi enojne narekovaje zgoraj (' '). Primer vpisa treh oznak: streljačina tanki 'cestne dirke'

Ne zgrešite ugodnosti!