Pokličite nas: 040 820 245 -

Spletna trgovina Videoigre.NET


Top Spin 4 (rabljena) Xbox 360

Igra Top Spin 4 za Xbox 360 je vrhunska simulacija tenisa. Igralnost je odlična, saj je kontrola nad igralci in igro izjemna, kar zagotavlja dolge ure zabave. Odličen je multiplayer način igranja, ki ponuja svetovno online turnejo, klasične online matche ali igranje doma v družbi (dva do štirje igralci na enkrat). V četrtem delu je že prisoten tudi šampijon novak Đoković in seveda tudi vsi ostali aktualni svetovni asi v svetu tenisa.

Zaloga: Out of stock

€19,90

Predvidena dostava vašega naročila je že prihodnji dan.

Pokličite nas za več informacij, z veseljem bomo pomagali.

Cenimo naše stranke, zato nudimo hitro in prijazno podporo.

Poslujemo že od leta 2012!

Preberi več!

Opis artikla

Details

Igra (rabljena) Top Spin 4 za Microsoft Xbox 360 na novo opredeljuje način doživiljanja igranja tenisa na konzoli Xbox. Odlično narejena igralnost ponuja velik igralski užitek že začetnikom, z vajo (igranjem) in spoznavanjem in osvajanjem podrobnosti kontrol, pa postane užitek še toliko večji. Igra ponuja izjemno kontrolo nad igalcem in igro. Dobri igralci tenisa lahko načrtujejo svojo strategijo, ciljajo na nasprotnikove šibke točke in postanejo neustavljiva sila na igrišču. V igri najdete tudi "player creator" kjer lahko ustarite igralca po vaši želji. Pri tem so vam na voljo številne lastnosti igralca, kar omogoča unikatnost, igralca lahko oblikujete celo po vaši podobi. Igralca tenisa, ki ga oblikujete sami, lahko nato uporabite v "karieri" in ga skozi turnirje, ob igranju, razvijete v šampijona. Ko govorimo o teh, naj omenimo, da je v Top Spin 4 za Xbox360 vključen tudi Novak Đoković, poleg vseh ostalih aktualnih šampijonov v svetu tenisa. Pika na i je gotovo multiplayer. Doma, v družbi s prijatelji, lahko Top Spin 4 igrata dva, skupaj proti Xbox paru ali eden proti drugemu. Lahko igrate trije ali celo štirje, če imate 4 xbox kontrolerje, dva na dva, kar zna biti zelo zabavno. Igrate lahko tudi sami online proti naključnim igralcem po svetu in tukaj je tudi svetovna online turneja, kjer lahko postanete igralec št. 1 na svetu! Četrti del serije tenis franšize Top Spin je vrhunski! Ob igranju turnirjev s svetovnimi asi v tenisu so vam dolge ure užitkov na konzoli Xbox360 zagotovljene.

Top Spin 4 ~ video predstavitev ~ Microsoft Xbox 360Top Spin 4 ~ angleški opis igre ~ Microsoft Xbox 360
Even though it suffers some shortcomings when it comes to signature moves, or the overall sound department, Top Spin 4 is blessed with a pretty solid gameplay. Accessible and fun, it remains realistic as well with a huge career mode, and ranks up as the top title of the franchise to date.[Metacritic]

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Top Spin 4 (rabljena) Xbox 360
Vrsta konzole Microsoft Xbox 360
Rabljena / Nova Rabljena
Kinect Ne podpira
Zvrsti Šport, Tenis
Večigralstvo Singleplayer, Online Multiplayer, Co-op
Za starost 3+ let

Ocene Uporabnikov

Oceni ali opiši ta artikel

Samo registrirani uporabniki lahko ocenijo artikel. Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte, če še nimate uporabniškega računa.

Oznake artikla

Oznake artikla

Če želiš vpisati dve ali več oznak na enkrat, jih loči s presledkom (ne piši vejic).
Za pisanje fraz uporabi enojne narekovaje zgoraj (' '). Primer vpisa treh oznak: streljačina tanki 'cestne dirke'

Ne zgrešite ugodnosti!