Pokličite nas: 040 820 245 -

Spletna trgovina Videoigre.NET


Top Spin 3 (rabljena) Xbox 360

Igra Top Spin 3 za Microsoft Xbox 360 je vrhunska simulacija tenisa. Igrate lahko na kar 45ih svetovnih prizoriščih, z 20imi različnimi svetovnimi asi. Igralnost in kontrola nad igralci in igro je izjemna. Zabaven Player kreator, omogoča da ustvarite igralca po svoji želji in možnosti pri tem so ogromne. Igra ponuja številne multiplayer možnosti, tako da lahko igrate online matche proti naključnimi igralci po svetu ali pa se zabavate doma, v družbi s prijatelji, celo do štirje na enkrat.

Zaloga: Out of stock

€12,90

Predvidena dostava vašega naročila je že prihodnji dan.

Pokličite nas za več informacij, z veseljem bomo pomagali.

Cenimo naše stranke, zato nudimo hitro in prijazno podporo.

Poslujemo že od leta 2012!

Preberi več!

Opis artikla

Details

Igra (rabljena) Top Spin 3 za Microsoft Xbox 360 je vrhunska simulacija tenisa. Igrate lahko na kar 45ih svetovnih prizoriščih, med drugim Roland Garros, Artur Ashe, Melbourne, Us Open in drugi, z 20imi različnimi svetovnimi asi, kot so Roger Federer, Rafael Nadal, Andy roddick, Maria Sharapova, Svetlana Kuznetsova in Monika Seleš.
Igralnost in kontrola nad igralci in igro je izjemna. Vaja lahko prinese visoko raven igre, kjer boste opazili nasprotnikove šibke točke in pritisnili prav na njih. Osvojitev kontrol in občutek za pravi trenutek vam bo pri igranju tenisa Top spin 3 na konzoli Xbox 360 res v užitek.
Navdušili vas bodo tudi zelo lepo narejeni detajli v igri, saj lahko vidite kako se igralci med dolgim igranjem vse bolj utrudijo, potijo in postanejo umazani od peska.
Veliko dela so ustvarjalci vložili tudi v zabaven Player kreator, kjer ustvarite igralca po svoji želji in možnosti pri tem so ogromne. Od fizičnih lastnosti, kot je oblika obraza, do sposobnosti, kot je kondicija, do obleke in opreme.
Za še večjo zabavo so na voljo številne multiplayer možnosti, tako da lahko igrate online matche proti naključnimi igralci po svetu ali pa se zabavate doma, v družbi s prijatelji, saj igra Top Spin 3 ponuja igranje do štirih igralcev na enkrat, če imate doma 4 xbox kontrolerje (gamepade).

Top Spin 3 ~ video predstavitev ~ Microsoft Xbox 360Top Spin 3 ~ angleški opis igre ~ Microsoft Xbox 360
Top Spin 3 immerses players in a visually and physically realistic tennis experience. Using next generation technology, gameplay and graphics, Top Spin 3 is a tennis experience with dynamic weather changes, evolutionary player visuals and comprehensive online offerings. In Top Spin 3, players compete online and offline to rise in the ranks against current top ranked professional players. Adding a unique user-generated component, players can also use new player creator features that include free-form body sculpting, makeup and tattoos. [2K Sports]

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Top Spin 3 (rabljena) Xbox 360
Vrsta konzole Microsoft Xbox 360
Rabljena / Nova Rabljena
Kinect Ne podpira
Zvrsti Šport, Tenis
Večigralstvo Singleplayer, Online Multiplayer, Co-op
Za starost 3+ let

Ocene Uporabnikov

Oceni ali opiši ta artikel

Samo registrirani uporabniki lahko ocenijo artikel. Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte, če še nimate uporabniškega računa.

Oznake artikla

Oznake artikla

Če želiš vpisati dve ali več oznak na enkrat, jih loči s presledkom (ne piši vejic).
Za pisanje fraz uporabi enojne narekovaje zgoraj (' '). Primer vpisa treh oznak: streljačina tanki 'cestne dirke'

Ne zgrešite ugodnosti!