Pokličite nas: 040 820 245 -

Spletna trgovina Videoigre.NET


The Crew (rabljena) Xbox One

Igra (rabljena) The Crew za Microsoft Xbox One je odlična igra prepovedanega dirkanja, ki se odvija v Ameriki, na prostranem območju New Yorka in Los Angelesa.

Zaloga: Out of stock

€27,90

Predvidena dostava vašega naročila je že prihodnji dan.

Pokličite nas za več informacij, z veseljem bomo pomagali.

Cenimo naše stranke, zato nudimo hitro in prijazno podporo.

Poslujemo že od leta 2012!

Preberi več!

Opis artikla

Details

Igra (rabljena) The Crew za Microsoft Xbox One je odlična igra prepovedanega dirkanja, ki se odvija v Ameriki, na prostranem območju New Yorka in Los Angelesa. Vživite se v vlogo nadobudnega začetnika, ki se mora dokazati pred prekaljenimi vozniki ameriških tolp in njihovimi vrhunskimi jeklenimi konjički, ki jih vozijo na prepovedanih dirkah, ki se odvijajo na čudovitih cestah obale Miamija, v krasni pokrajini kot je Monument Valley, pa vse do živahnih ulic New York-a. Gre za vrhunsko dirkačino, ki bo gotovo navdušila. OPOZORILO: Igra potrebuje internetno povezavo!

The Crew (rabljena) ~ video predstavitev ~ Microsoft Xbox OneThe Crew (rabljena) ~ angleški opis igre ~ Microsoft Xbox One
Take part in a wild ride to infiltrate and overtake the 510s, a gang that has grown up around Detroit's illegal street racing scene. You will need to grow your rep in the underground racing scene and sabotage their activities city-by-city throughout a fully-open world United States. Maneuver through the percolating streets of New York City and Los Angeles, cruise down balmy Miami Beach, or trek through the breathtaking plateaus of Monument Valley. Each locale comes with its own set of surprises and driving challenges to master. On your journey you will encounter other drivers on the road - all potentially worthy companions to crew up with, or future rivals to compete against.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv The Crew (rabljena) Xbox One
Vrsta konzole Microsoft Xbox One
Rabljena / Nova Rabljena
Kinect Ne podpira
Zvrsti Avto-Moto šport, Avto dirke
Večigralstvo Online Multiplayer, Co-op
Za starost 12+ let

Ocene Uporabnikov

Oceni ali opiši ta artikel

Samo registrirani uporabniki lahko ocenijo artikel. Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte, če še nimate uporabniškega računa.

Oznake artikla

Oznake artikla

Če želiš vpisati dve ali več oznak na enkrat, jih loči s presledkom (ne piši vejic).
Za pisanje fraz uporabi enojne narekovaje zgoraj (' '). Primer vpisa treh oznak: streljačina tanki 'cestne dirke'

Ne zgrešite ugodnosti!