Pokličite nas: 040 820 245 -

Spletna trgovina Videoigre.NET


Test Drive Unlimited 2 (rabljena) Xbox 360

Igra (rabljena) Test Drive Unlimited 2 za Microsoft Xbox 360 je odlična bencinska pustolovščina, kjer v glavni vlogi vozite najboljše avtomobile na svetu, za popestritev pa ob tem tekmujete, zbirate točke in denar, ki vam pomaga odkleniti vedno nove avtomobile in še številne druge dobrine (stanovanja, obleka in oprema za vaš avatar).

Zaloga: Out of stock

€18,90

Predvidena dostava vašega naročila je že prihodnji dan.

Pokličite nas za več informacij, z veseljem bomo pomagali.

Cenimo naše stranke, zato nudimo hitro in prijazno podporo.

Poslujemo že od leta 2012!

Preberi več!

Opis artikla

Details

Igra (rabljena) Test Drive Unlimited 2 za Microsoft Xbox 360 je odlična bencinska pustolovščina, kjer v glavni vlogi vozite najboljše avtomobile na svetu, za popestritev pa ob tem tekmujete, zbirate točke in denar, ki vam pomaga odkleniti vedno nove avtomobile in še številne druge dobrine (stanovanja, obleka in oprema za vaš avatar). Igro odlikuje vrhunska igralnost in zabavni arkadni del, ob katerem so vam zagotovljene dolge ure, dnevi in tedni zabave za volanom. Za najboljše je tukaj tudi multiplayer, ki vam omogoča, da se pomirite z najboljšimi vozniki na svetu. Obvezna igra za vse navdušence nad adrenalinsko vožnjo.


Test Drive Unlimited 2 ~ video predstavitev ~ Microsoft Xbox 360Test Drive Unlimited 2 ~ angleški opis igre ~ Microsoft Xbox 360
Test Drive Unlimited 2 expands on the traditional racing experience providing gamers with M.O.O.R.: Massively Open Online Racing; immersing drivers in a persistent online environment and revolutionizing multiplayer racing communities as players compete, team up, and share their achievements and creations online. Unlike any other driving game, TDU2 blends the open world experience with realistic vehicles and performance dynamics and for the first time, TDU2 features vehicle damage, weather effects, day and night cycles, and a brand new island to explore.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Test Drive Unlimited 2 (rabljena) Xbox 360
Vrsta konzole Microsoft Xbox 360
Rabljena / Nova Rabljena
Kinect Ne podpira
Zvrsti Avto-Moto šport, Avto dirke
Večigralstvo Singleplayer, Online Multiplayer, Co-op
Za starost 12+ let

Ocene Uporabnikov

Oceni ali opiši ta artikel

Samo registrirani uporabniki lahko ocenijo artikel. Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte, če še nimate uporabniškega računa.

Oznake artikla

Oznake artikla

Če želiš vpisati dve ali več oznak na enkrat, jih loči s presledkom (ne piši vejic).
Za pisanje fraz uporabi enojne narekovaje zgoraj (' '). Primer vpisa treh oznak: streljačina tanki 'cestne dirke'

Ne zgrešite ugodnosti!