Pokličite nas: 040 820 245 -

Spletna trgovina Videoigre.NET


Sims 3 (nova) Xbox 360

Igra The Sims 3 za Microsoft Xbox 360 je vrhunska zabava.Ustvarite Simčke na milijon in en način, vsakega z lastno in unikatno osebnostjo. Izpolnite njihove želje, pričakovanja in živite njihovo življenje v razgibanem Sims mestu...vse to in več za dolge tedne in mesece zabave.

Zaloga: Out of stock

€27,50

Predvidena dostava vašega naročila je že prihodnji dan.

Pokličite nas za več informacij, z veseljem bomo pomagali.

Cenimo naše stranke, zato nudimo hitro in prijazno podporo.

Poslujemo že od leta 2012!

Preberi več!

Opis artikla

Details

Igra Sims 3 za Microsoft Xbox 360 je odlična zabava za staro in mlado. Ustvarite Simčke na milijon in en način, vsakega z lastno in unikatno osebnostjo. Izpolnite njihove želje, pričakovanja in živite njihovo življenje v razgibanem Sims mestu. Obdarite jih s karmo, ki jim bo ali pomagala ali jim škodovala v življenju. Nagradite jih z goro denarja ali pa se poigrajte z njhovo usodo na hudomušen način. Izpolnite izzive in jim priigrajte dodatne predmete, stvari, sposobnosti ali pohištvo in drugo opremo za njihov sanjski dom. Ustvarjajte in delite s prijatelji online...vse to in več za dolge tedne in mesece zabave.

Sims 3 ~ video predstavitev ~ Microsoft Xbox 360Sims 3 ~ angleški opis igre ~ Microsoft Xbox 360
With The Sims 3 for consoles and handheld, create Sims with unique personalities, fulfill their desires...or not, and control their lives within a living neighborhood. Customize your Sims’ appearance and choose up to five traits to create individual personalities. From the “Romantic” trait or “kleptomaniac” trait to “evil” trait, create millions of unique Sims. All-new features make it easier than ever to mess with life as you unlock the ultimate “Karma Powers” for instant control and unleash them on your Sims. New goal-oriented game play enables you to choose which short or long-term objectives you want your Sims to pursue and even determine your Sims’ destinies in life. Get inspired by the endless creative possibilities and unexpected moments of surprise and mischief in The Sims 3. [Electronic Arts]

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Sims 3 (nova) Xbox 360
Vrsta konzole Microsoft Xbox 360
Rabljena / Nova Nova
Kinect Ne podpira
Zvrsti Pustolovščina
Večigralstvo Singleplayer
Za starost 12+ let

Ocene Uporabnikov

Oceni ali opiši ta artikel

Samo registrirani uporabniki lahko ocenijo artikel. Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte, če še nimate uporabniškega računa.

Oznake artikla

Oznake artikla

Če želiš vpisati dve ali več oznak na enkrat, jih loči s presledkom (ne piši vejic).
Za pisanje fraz uporabi enojne narekovaje zgoraj (' '). Primer vpisa treh oznak: streljačina tanki 'cestne dirke'

Ne zgrešite ugodnosti!