Pokličite nas: 040 820 245 -

Spletna trgovina Videoigre.NET


Resident Evil: Revelations (rabljena) Xbox 360

Igra (rabljena) Resident Evil: Revelations za Microsoft Xbox 360 je novo odlično nadaljevanje te srhljive serije, ki je zaznamovala in dala grozljivi akcijski pustolovščini svoj pečat. Tokrat je zgodba postavljena na začetek, ko je bila BSAA še mlada organizacija, še daleč pred bio-kemično katastrofo, ki je skoraj izbrisala življenje, kot ga poznamo danes

Zaloga: Out of stock

€22,90

Predvidena dostava vašega naročila je že prihodnji dan.

Pokličite nas za več informacij, z veseljem bomo pomagali.

Cenimo naše stranke, zato nudimo hitro in prijazno podporo.

Poslujemo že od leta 2012!

Preberi več!

Opis artikla

Details

Igra (rabljena) Resident Evil: Revelations za Microsoft Xbox 360 je novo odlično nadaljevanje te srhljive serije, ki je zaznamovala in dala grozljivi akcijski pustolovščini svoj pečat. Tokrat je zgodba postavljena na začetek, ko je bila BSAA še mlada organizacija, še daleč pred bio-kemično katastrofo, ki je skoraj izbrisala življenje, kot ga poznamo danes. V vlogi agentke Jill se boste znašli na ogromni in opuščeni ladji sredi sredozemskega morja, v iskanju svojega partnerja. Pripravite se na srhljivo odkritje razlogov za opuščeno stanje na ladji in grozo, ki že presega meje razumnega.

Resident Evil: Revelations (rabljena) ~ video predstavitev ~ Microsoft Xbox 360Resident Evil: Revelations (rabljena) ~ angleški opis igre ~ Microsoft Xbox 360
The story's action is set at a time before the Kijuju and Lanshiang bioterror incidents when the BSAA was only a young organization. Join Jill Valentine aboard a ghost ship in the Mediterranean Sea searching for her old partner Chris Redfield. Discover the hidden truth behind the destruction of a floating city. Or play in Raid Mode for a co-op killing-spree with friends over the Internet.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Resident Evil: Revelations (rabljena) Xbox 360
Vrsta konzole Microsoft Xbox 360
Rabljena / Nova Rabljena
Kinect Ne podpira
Zvrsti Akcija, Streljačina, Grozljivka, Pustolovščina
Večigralstvo Singleplayer, Online Multiplayer, Co-op
Za starost 18+ let

Ocene Uporabnikov

Oceni ali opiši ta artikel

Samo registrirani uporabniki lahko ocenijo artikel. Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte, če še nimate uporabniškega računa.

Oznake artikla

Oznake artikla

Če želiš vpisati dve ali več oznak na enkrat, jih loči s presledkom (ne piši vejic).
Za pisanje fraz uporabi enojne narekovaje zgoraj (' '). Primer vpisa treh oznak: streljačina tanki 'cestne dirke'

Ne zgrešite ugodnosti!