Pokličite nas: 040 820 245 -

Spletna trgovina Videoigre.NET


Resident Evil 6 (rabljena) PlayStation 3

Igra (rabljena) Resident Evil 6 za Sony PlayStation 3 (PS3) je že šesti del te neverjetno grozljive, po filmu narejene odlične akcijske pustolovščine. Svet je preplavljen z zombiji, ki so se razvili iz nesrečnih ljudi, ki so prišli v stik z uničujočim in izredno lahko prenosljivim virusom, za katerega so odgovorni globalni teroristi.
Samo še 1 na zalogi!

Zaloga: Na zalogi

€17,50

Predvidena dostava vašega naročila je že prihodnji dan.

Pokličite nas za več informacij, z veseljem bomo pomagali.

Cenimo naše stranke, zato nudimo hitro in prijazno podporo.

Poslujemo že od leta 2012!

Preberi več!

Opis artikla

Details

Igra (rabljena) Resident Evil 6 za Sony PlayStation 3 (PS3) je že šesti del te neverjetno grozljive, po filmu narejene odlične akcijske pustolovščine. Zgodba je tokrat postavljena v leto 2013, 10 let po zadnji bio-teroristični katastrofi, ki jo odigramo v prejšnji številki te igre, imenovani Raccoon city. Svet je preplavljen z zombiji, ki so se razvili iz nesrečnih ljudi, ki so prišli v stik z uničujočim in izredno lahko prenosljivim virusom, za katerega so odgovorni globalni teroristi. Igrajte sami ali pa združite moči pred domačim zaslonom s prijateljem ali online s kar stremi pajdaši in se skupaj odpravite v to brutalno pustolovščino, ki lahko prevesi tehtnico in reši ta svet pred dokončnim uničenjem.

Resident Evil 6 (rabljena) ~ video predstavitev ~ Sony PlayStation 3 (PS3)Resident Evil 6 (rabljena) ~ angleški opis igre ~ Sony PlayStation 3 (PS3)
Resident Evil favorites Leon S. Kennedy and Chris Redfield are joined by new characters such as Jake Muller to face a world-wide bioterrorist threat, as the action moves between North America, the war-torn Eastern European state of Edonia and the Chinese city of Lanshiang.
Resident Evil 6 is set in 2013, ten years after the original Raccoon City incident. The world is now in turmoil as the C-virus has reached pandemic proportions and threatens to consume the world in a horrific apocalyptic scenario. Under the threat of this global bioterrorist attack, our heroes battle to save the world in a story of fear on an unprecedented scale.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Resident Evil 6 (rabljena) PlayStation 3
Vrsta konzole Sony PlayStation 3 (PS3)
Rabljena / Nova Rabljena
PlayStation® Move Ne podpira
Zvrsti Akcija, Streljačina, Grozljivka, Pustolovščina
Večigralstvo Singleplayer, Split Screen, Online Multiplayer, Co-op
Za starost 18+ let

Ocene Uporabnikov

Oceni ali opiši ta artikel

Samo registrirani uporabniki lahko ocenijo artikel. Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte, če še nimate uporabniškega računa.

Oznake artikla

Oznake artikla

Če želiš vpisati dve ali več oznak na enkrat, jih loči s presledkom (ne piši vejic).
Za pisanje fraz uporabi enojne narekovaje zgoraj (' '). Primer vpisa treh oznak: streljačina tanki 'cestne dirke'

Ne zgrešite ugodnosti!