Pokličite nas: 040 820 245 -

Spletna trgovina Videoigre.NET


Red Dead Redemption (rabljena) PlayStation 3

Igra (rabljena) Red Dead Redemption za Sony PlayStation 3 (PS3) je nora dogodivščina na divjem zahodu, nova poslastica iz studia Rockstar Games, avtorjev legendarnih serij Grand Theft Auto in L.A.NOIRE). Zgodba se odvija v prelomu v dvajseto stoletje (1911), ko so širne ameriške pokrajine še vedno pokrite z neokrnjeno naravo in je "divji zahod" v svojem največjem razcvetu: revolveraške tolpe, prašne mestne naselbine priseljencev, živahne in širne pokrajine zahodnih ameriških step.

Zaloga: Out of stock

€17,90

Predvidena dostava vašega naročila je že prihodnji dan.

Pokličite nas za več informacij, z veseljem bomo pomagali.

Cenimo naše stranke, zato nudimo hitro in prijazno podporo.

Poslujemo že od leta 2012!

Preberi več!

Opis artikla

Details

Igra (rabljena) Red Dead Redemption za Sony PlayStation 3 (PS3) je nora dogodivščina na divjem zahodu, nova poslastica iz studia Rockstar Games, avtorjev legendarnih serij Grand Theft Auto in L.A.NOIRE). Zgodba se odvija v prelomu v dvajseto stoletje (1911), ko so širne ameriške pokrajine še vedno pokrite z neokrnjeno naravo in je "divji zahod" v svojem največjem razcvetu: revolveraške tolpe, prašne mestne naselbine priseljencev, živahne in širne pokrajine zahodnih ameriških step. Igrate kot John Marston, prekaljeni bivši član tolpe, ki mu je vlada ugrabila družino in ga prisilila, da se v imenu zakona poda na lov za tremi člani svoje bivše tolpe. Žene vas maščevanje in skrb za družino in ko se pojavijo težave, sredstev ne izbirate, saj je to svet, kjer je repetirka in smodnik zakon. Naloge so zabavne in vključujejo lovljenje zločincev, reševanje oseb, krotenje konj (in lovljenje vseh mogočih živali, ki živijo v stepah divjega zahoda), vsaka naloga pa prispeva k vašemu ugledu in slavi, ki vam odpirata nove možnosti komunikacije in dvigujeta ugled pri predstavnikih oblasti. Poleg divjine in nevarnosti, ki prežijo v njej, je zemljevid na gosto posejan z mesti, ki ponujajo številne zabavne izzive (poker, kockanje, igranje z noži ..., kjer si lahko z malo spretnosti prislužite dodaten denar, ki ga nato porabite za novo orožje, opremo, hrano in še mnogo drugih stvari, ki jih boste srečali v tej dobro izboljšani kopiji velike uspešnice in prehodnice: Grand Theft Auto.

Red Dead Redemption (rabljena) ~ video predstavitev ~ Sony PlayStation 3 (PS3)Red Dead Redemption (rabljena) ~ angleški opis igre ~ Sony PlayStation 3 (PS3)
Developed by Rockstar San Diego, as a follow up to the 2004 hit game Red Dead Revolver, Red Dead Redemption is a Western epic, set at the turn of the 20th century when the lawless and chaotic badlands began to give way to the expanding reach of government and the spread of the Industrial Age. The story of former outlaw, John Marston, Red Dead Redemption takes players on a great adventure across the American frontier. Utilizing Rockstar's proprietary Rockstar Advanced Game Engine (RAGE), Red Dead Redemption features an open-world environment for players to explore, including frontier towns, rolling prairies teeming with wildlife, and perilous mountain passes - each packed with an endless flow of varied distractions. Along the way, players experience the heat of gunfights and battles, meet a host of unique characters, struggle against the harshness of one of the world’s last remaining wildernesses, and ultimately pick their own precarious path through an epic story about the death of the Wild West and the gunslingers that inhabited it. [Rockstar Games]

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Red Dead Redemption (rabljena) PlayStation 3
Vrsta konzole Sony PlayStation 3 (PS3)
Rabljena / Nova Rabljena
PlayStation® Move Ne podpira
Zvrsti Akcija, Streljačina, RPG, Pustolovščina
Večigralstvo Singleplayer, Online Multiplayer
Za starost 18+ let

Ocene Uporabnikov

Oceni ali opiši ta artikel

Samo registrirani uporabniki lahko ocenijo artikel. Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte, če še nimate uporabniškega računa.

Oznake artikla

Oznake artikla

Če želiš vpisati dve ali več oznak na enkrat, jih loči s presledkom (ne piši vejic).
Za pisanje fraz uporabi enojne narekovaje zgoraj (' '). Primer vpisa treh oznak: streljačina tanki 'cestne dirke'

Ne zgrešite ugodnosti!