Pokličite nas: 040 820 245 -

Spletna trgovina Videoigre.NET


Prototype 2 (rabljena) PlayStation 3

Igra (rabljena) Prototype 2 za Sony PlayStation 3 (PS3) je odlična nova akcijska pustolovščina. Prihodnost New Yorka je črna. Mesto je uničeno in preplavljeno z mutiranimi stvori, ki počasi požirajo vse kar je ostalo človeškega.

Zaloga: Out of stock

€18,50

Predvidena dostava vašega naročila je že prihodnji dan.

Pokličite nas za več informacij, z veseljem bomo pomagali.

Cenimo naše stranke, zato nudimo hitro in prijazno podporo.

Poslujemo že od leta 2012!

Preberi več!

Opis artikla

Details

Igra (rabljena) Prototype 2 za Sony PlayStation 3 (PS3) je odlična nova akcijska pustolovščina. Prihodnost New Yorka je črna. Mesto je uničeno in preplavljeno z mutiranimi stvori, ki počasi požirajo vse kar je ostalo človeškega. Znajdete se v vlogi vojnega veterana, generala Jamesa Hellerja, ki ga je nevaren virus spremenil v smrtonostno orožje: vaše telo se je spremenilo v ultimativnega uničevalca, ki se lahko med drugim brez težav požene iz najvišjih stolpnic, za šalo razmeče cel avtobus posebnih enot policije ali na pol pretrga tank ameriške vojske. Spustite se v tekmo s časom in se maščujte odgovornim za vašo mutirano pošastno podobo in na vse zadnje, maščujte se odgovornim za smrt vaše družine.

Prototype 2 (rabljena) ~ video predstavitev ~ Sony PlayStation 3 (PS3)Prototype 2 (rabljena) ~ angleški opis igre ~ Sony PlayStation 3 (PS3)
Behold New York Zero. Prototype 2 extends the experience of becoming the ultimate shape-shifting weapon. A vicious viral outbreak has killed Sgt James Heller’s family and transformed him into a PROTOTYPE. Powered by revolutionary shapeshifting powers, you must hunt, kill and consume your way across the ravaged wasteland of New York Zero to take revenge on the man responsible: Alex Mercer.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Prototype 2 (rabljena) PlayStation 3
Vrsta konzole Sony PlayStation 3 (PS3)
Rabljena / Nova Rabljena
PlayStation® Move Ne podpira
Zvrsti Akcija, Streljačina, Pustolovščina
Večigralstvo Singleplayer
Za starost 18+ let

Ocene Uporabnikov

Oceni ali opiši ta artikel

Samo registrirani uporabniki lahko ocenijo artikel. Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte, če še nimate uporabniškega računa.

Oznake artikla

Oznake artikla

Če želiš vpisati dve ali več oznak na enkrat, jih loči s presledkom (ne piši vejic).
Za pisanje fraz uporabi enojne narekovaje zgoraj (' '). Primer vpisa treh oznak: streljačina tanki 'cestne dirke'

Ne zgrešite ugodnosti!