Pokličite nas: 040 820 245 -

Spletna trgovina Videoigre.NET


Pro Evolution Soccer PES 2014 (nova) Xbox 360

Igra (nova) Pro Evolution Soccer PES 2014 za Microsoft Xbox 60 je novo nadaljevanje PES, te odlične nogometne serije, ki je tudi edina resna konkurenca FIFI, prav tako zelo priljubljeni nogometni franšizi.

Zaloga: Out of stock

€33,90

Predvidena dostava vašega naročila je že prihodnji dan.

Pokličite nas za več informacij, z veseljem bomo pomagali.

Cenimo naše stranke, zato nudimo hitro in prijazno podporo.

Poslujemo že od leta 2012!

Preberi več!

Opis artikla

Details

Igra (nova) Pro Evolution Soccer PES 2014 za Microsoft Xbox 60 je novo nadaljevanje PES, te odlične nogometne serije, ki je tudi edina resna konkurenca FIFI, prav tako zelo priljubljeni nogometni franšizi. V verziji 2014 so se razvijalci izredno potrudili in izboljšali grafični sistem, tako da že sam videz skozi podrobnosti stadionov in podrobnostih pri posnemanju fizičnih lastnostih igralcev navdušuje. Izboljšana pa je tudi igralnost. Novost na tem področju je recimo sistem TRUEBALL TECH, ki prinaša še večji realizem in fiziko v obnašanje žoge, M.A.A.S. sistem za bolj realistično obnašanje igralcev ali pa THE HEART, ki pri timski igri pomaga s še bolj tekočo igro in zbranostjo vaših igralcev, sproži izredno formo pri posameznih igralcih v ekipi ali pa napolni navijače z evforijo, da eksplodirajo v glasno navijanje. PES 2014 je močno izboljšana in na splošno odlična nogometna igra. Zahteva izkušnje oziroma vajo pri začetnikih, saj šele ko boste dobro obvladali osnove igralnosti, bodo prišli na vrsto čudoviti detajli, ki krasijo to nogometno igro. Multiplayer: pred istim zaslonom lahko igrate do 4je prijatelji na enkrat, online pa do 22, tako da vsak igra svojega, tudi golmane, po 11 igralcev na vsaki strani.

Pro Evolution Soccer PES 2014 (nova) ~ video predstavitev ~ Microsoft Xbox 360Pro Evolution Soccer PES 2014 (nova) ~ angleški opis igre ~ Microsoft Xbox 360
Pro Evolution Soccer 2014 is the latest edition to the PES franchise and it centers everything on the ball including how it moves and how players use it. The game purports to offer new levels of control and fundamentally changing play. Key features include the M.A.S.S physics engine, which promises to make every tussle unique and true-to-life, plus new animation tech and emotion mapping of players, teams and fans.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Pro Evolution Soccer PES 2014 (nova) Xbox 360
Vrsta konzole Microsoft Xbox 360
Rabljena / Nova Nova
Kinect Ne podpira
Zvrsti Šport, Nogomet
Večigralstvo Singleplayer, Split Screen, Online Multiplayer, Co-op
Za starost 3+ let

Ocene Uporabnikov

Oceni ali opiši ta artikel

Samo registrirani uporabniki lahko ocenijo artikel. Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte, če še nimate uporabniškega računa.

Oznake artikla

Oznake artikla

Če želiš vpisati dve ali več oznak na enkrat, jih loči s presledkom (ne piši vejic).
Za pisanje fraz uporabi enojne narekovaje zgoraj (' '). Primer vpisa treh oznak: streljačina tanki 'cestne dirke'

Ne zgrešite ugodnosti!