Pokličite nas: 040 820 245 -

Spletna trgovina Videoigre.NET


Prince of Persia (rabljena) Xbox 360

Igra Prince of Persia za Xbox 360 je zelo zabavna akcijska pustolovščina. V vlogi mladega in izjemno spretnega bojevnika se podajte v odkrivajte živahnega antičnega sveta mitološkega Perzijskega cesarstva. V boju s temnimi silami se s smrtonosnimi kombo zamahi z vašo sabljo, skozi akrobacije in z uporabo magije, spravite na fantazijske sovražnike, ki pod vodstvom Arhimana, boga teme, pretijo vašemu cesarstvu.

Zaloga: Out of stock

€13,90

Predvidena dostava vašega naročila je že prihodnji dan.

Pokličite nas za več informacij, z veseljem bomo pomagali.

Cenimo naše stranke, zato nudimo hitro in prijazno podporo.

Poslujemo že od leta 2012!

Preberi več!

Opis artikla

Details

Igra (rabljena) Prince of Persia za Microsoft Xbox 360 je zelo zabavna akcijska pustolovščina. V vlogi mladega in izjemno spretnega bojevnika združite moči z misterioznimi in močnimi zavezniki, v boju s temnimi silami mitološkega Perzijskega cesarstva. Odkrivajte živahen antični svet in s smrtonosnimi kombo zamahi z vašo sabljo, skozi akrobacije in z uporabo magije uničite fantazijske sovražnike, ki pod vodstvom Arhimana, boga teme, pretijo vašemu cesarstvu.

Prince of Persia ~ video predstavitev ~ Microsoft Xbox 360Prince of Persia ~ angleški opis igre ~ Microsoft Xbox 360
Set in a land rooted in ancient Persian mythology, the Prince finds himself caught in an epic battle between the primal forces of light and darkness: the God of Light, Ormazd versus his brother Ahriman, the destructive God of Darkness. The Prince arrives just in time to witness the destruction of the legendary Tree of Life - an act which threatens to plunge the entire world into eternal darkness. Manifested in the form of the Corruption, a dark substance that physically contaminates the land and the skies, the Prince must partner with Elika, a deadly companion, to heal the world from the evil Corruption. [Ubisoft]

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Prince of Persia (rabljena) Xbox 360
Vrsta konzole Microsoft Xbox 360
Rabljena / Nova Rabljena
Kinect Ne podpira
Zvrsti Akcija, Pustolovščina
Večigralstvo Singleplayer
Za starost 12+ let

Ocene Uporabnikov

Oceni ali opiši ta artikel

Samo registrirani uporabniki lahko ocenijo artikel. Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte, če še nimate uporabniškega računa.

Oznake artikla

Oznake artikla

Če želiš vpisati dve ali več oznak na enkrat, jih loči s presledkom (ne piši vejic).
Za pisanje fraz uporabi enojne narekovaje zgoraj (' '). Primer vpisa treh oznak: streljačina tanki 'cestne dirke'

Ne zgrešite ugodnosti!