Pokličite nas: 040 820 245 -

Spletna trgovina Videoigre.NET


Operation Flashpoint: Red River (rabljena) Xbox 360

Igra Operation Flashpoint: Red River za Xbox 360 je odlična vojaška taktična streljačina. Poveljujte skupini ameriških marincev, ki se spusti v lov iz Afganistana v Tadžikistan, kamor so prebežali afganistanski gverilci. Niste pa tam sami, saj kmalu sami postanete plen številčne in dobro oborožene kitajske armade.
Samo še 1 na zalogi!

Zaloga: Na zalogi

€15,90

Predvidena dostava vašega naročila je že prihodnji dan.

Pokličite nas za več informacij, z veseljem bomo pomagali.

Cenimo naše stranke, zato nudimo hitro in prijazno podporo.

Poslujemo že od leta 2012!

Preberi več!

Opis artikla

Details

Igra (rabljena) Operation Flashpoint: Red River za Microsoft Xbox 360 je odlična moderna taktična streljačina. Poveljujete skupini ameriških marincev, ki se spusti v lov iz Afganistana v Tadžikistan, kamor so prebežali afganistanski gverilci. Niste pa tam sami, saj kmalu tudi vi postanete plen kitajske armade, ki je v Tadžikistan vstopila, da bi se maščevala afganistanskim upornikom za teroristične napade, ki so Kitajcem povzročili številne žrtve. V napeti single player zgodbi poveljujete enoti štirih marincev, ki se tekom igranja in opravljanja misij izpopolnjujejo v svojih spretnostih (snajper, miner, strojnik,...), kar poleg številnih lastnostih posemeznega tipa vojaka odpira tudi dodatna in boljša orožja in opremo. Po prvih misijah uvajanja in sledenja slabo oboroženim in malo številčnim upornikom, se igra prevesi v silovit umik, saj udarite ob številčno in odlično oboroženo kitajsko armado, ki ne dela razlik med uporaniki in vašo enoto. Igra nudi tudi odličen multiplayer način igranja, saj lahko kampanjo igrate online skupaj s še tremi prijatelji v kooperativnem načinu (co-op), kar zna biti silno zabavno.

Operation Flashpoint Red River ~ video predstavitev ~ Microsoft Xbox 360Operation Flashpoint Red River ~ angleški opis igre ~ Microsoft Xbox 360
Taking a small step into the future, Red River depicts a fictional conflict with contemporary geopolitical themes, which will unfold over three distinct acts in both single player and drop-in-drop-out co-operative play for up to four players online. Faced with new counter-insurgency combat and the returning threat of the Chinese PLA, players will feel the tension, brutality and carnage of modern conflict from the perspective of a marine fireteam on deployment in a hostile country, thousands of miles from home.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Operation Flashpoint: Red River (rabljena) Xbox 360
Vrsta konzole Microsoft Xbox 360
Rabljena / Nova Rabljena
Kinect Ne podpira
Zvrsti Akcija, Streljačina
Večigralstvo Singleplayer, System Link, Co-op
Za starost 15+ let

Ocene Uporabnikov

Oceni ali opiši ta artikel

Samo registrirani uporabniki lahko ocenijo artikel. Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte, če še nimate uporabniškega računa.

Oznake artikla

Oznake artikla

Če želiš vpisati dve ali več oznak na enkrat, jih loči s presledkom (ne piši vejic).
Za pisanje fraz uporabi enojne narekovaje zgoraj (' '). Primer vpisa treh oznak: streljačina tanki 'cestne dirke'

Ne zgrešite ugodnosti!