Pokličite nas: 040 820 245 -

Spletna trgovina Videoigre.NET


Need For Speed: Most Wanted (rabljena) Xbox 360

Igra (rabljena) Need For Speed: Most Wanted je poslastica za bencinske navdušence in težko pričakovano novo nadaljevanje legendarne serije Need for Speed. Tokrat so se razvijalci posebej potrudili in nam pripravili odprt svet, kjer ni standardnih menujev, lobijev in klasičnega doživljanje avto dirke.

Zaloga: Out of stock

€18,50

Predvidena dostava vašega naročila je že prihodnji dan.

Pokličite nas za več informacij, z veseljem bomo pomagali.

Cenimo naše stranke, zato nudimo hitro in prijazno podporo.

Poslujemo že od leta 2012!

Preberi več!

Opis artikla

Details

"Igra (rabljena) Need For Speed: Most Wanted je poslastica za bencinske navdušence in težko pričakovano novo nadaljevanje legendarne serije Need for Speed. Tokrat so se razvijalci posebej potrudili in nam pripravili odprt svet, kjer ni standardnih menujev, lobijev in klasičnega doživljanje avto dirke. Gre za pustolovščino, malo podobno stilu igre GTA, kjer se vam v številnih skritih kotičkih skrivajo hitri jekleni konjički, pot da njih pa vodi skozi dirke neverjetnih hitrosti. Da je vse skupaj še bolj pestro, vozite v ilegali, tako da vam poleg zavitih in odsekanih ovinkov preglavice delajo tudi številni policisti, ki so na vas pripravljeni in imajo v svoji posesti neverjetno izpopolnjene in hitre avtomobili, tako da vam ne bo lahko. Pokažite iz kakšnega testa ste, odpeljite NFS Most Wanted dirko online in postanite most wanted v tej zelo popularni masovni online dirki.

Need For Speed: Most Wanted (rabljena) ~ video predstavitev ~ Microsoft Xbox 360Need For Speed: Most Wanted ~ angleški opis igre ~ Microsoft Xbox 360
To be the Most Wanted, you must outrun the police, outdrive your friends, and outsmart your rivals. With a ravenous police force gunning to take you down, you will have to make split-second decisions. Use the open world to your advantage to find hiding places, hit jumps and earn new vehicles to keep you a step ahead. Your friends are at the heart of your experience. In an open world with no menus or lobbies, you will be able to instantly challenge your friends and prove your driving skill in a variety of seamless multiplayer events. Your rivals will do everything they can to stop you from getting to the top. In this world, there can only be one Most Wanted. "

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Need For Speed: Most Wanted (rabljena) Xbox 360
Vrsta konzole Microsoft Xbox 360
Rabljena / Nova Rabljena
Kinect Podpira
Zvrsti Avto-Moto šport, Avto dirke, Pustolovščina
Večigralstvo Singleplayer, Online Multiplayer
Za starost 7+ let

Ocene Uporabnikov

Oceni ali opiši ta artikel

Samo registrirani uporabniki lahko ocenijo artikel. Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte, če še nimate uporabniškega računa.

Oznake artikla

Oznake artikla

Če želiš vpisati dve ali več oznak na enkrat, jih loči s presledkom (ne piši vejic).
Za pisanje fraz uporabi enojne narekovaje zgoraj (' '). Primer vpisa treh oznak: streljačina tanki 'cestne dirke'

Ne zgrešite ugodnosti!