Pokličite nas: 040 820 245 -

Spletna trgovina Videoigre.NET


Max Payne 3 (rabljena) PlayStation 3

Igra (rabljena) Max Payne 3 za Sony PlayStation 3 (PS3) je vrhunska akcijska pustolovščina in gotovo ena najboljših iger leta 2012. Max je na pol blazen policijski veteran, ki je pred leti na najbolj krut način izgubil svojo družino.
Samo še 1 na zalogi!

Zaloga: Na zalogi

€17,50

Predvidena dostava vašega naročila je že prihodnji dan.

Pokličite nas za več informacij, z veseljem bomo pomagali.

Cenimo naše stranke, zato nudimo hitro in prijazno podporo.

Poslujemo že od leta 2012!

Preberi več!

Opis artikla

Details

Igra (rabljena) Max Payne 3 za Sony PlayStation 3 (PS3) je vrhunska akcijska pustolovščina in gotovo ena najboljših iger leta 2012. Max je na pol blazen policijski veteran, ki je pred leti na najbolj krut način izgubil svojo družino. Črni spomini ga spremljajo kot nočna mora, ko samo napol prišteven tava po kriminalnem podzemlju, z vročo in podzavestno željo po krvavem maščevanju morilcem svojih najdražjih...
V vlogi Maxa se znajdete v Braziliji, v velemestu Sao Paulo, kjer služite kot varnostnik družine lokalnega mogotca. Prvoten plan, da se Max odpočije od temne preteklosti in končno ponovno zaživi, se žal kmalu razblini. Ko stvari uidejo izpod nadzora, se znajdete v nevarnemu tujemu mestu, v obupnem iskanju resnice in izhoda iz novega pekla.
Igra je odlična akcijska streljačina z edisntvenim "BULLET TIME" načinom igranja: z njim lahko med napadom upočasnite čas in v počasnem načinu izpeljete neverjetne manevre in prave steljaške pokole sovražnikov. Za najbolj spretne je na voljo tudi multiplayer način igranja, preko katerega se boste lahko spajdašili in v skupinah pomerili z najboljšimi igralci te odlične igre po svetu.

Max Payne 3 (rabljena) ~ video predstavitev ~ Sony PlayStation 3 (PS3)Max Payne 3 (rabljena) ~ angleški opis igre ~ Sony PlayStation 3 (PS3)
The tragedies that took Max Payne's loved ones years ago are wounds that won't heal. No longer a police, nearly washed up and addicted to pain killers, Max takes a job in São Paulo, Brazil, protecting the family of wealthy real estate mogul Rodrigo Branco to finally escape his troubled past. But as events spin out of his control, Max finds himself alone on the streets of an unfamiliar city, desperately searching for the truth and fighting for a way out... In addition to an expansive single-player campaign, Max Payne 3 is the first entry in the series to introduce a thorough multiplayer experience. In a unique twist, Max Payne 3 multiplayer delivers an experience that dynamically alters maps and mode progression for all players in a match. Along with traditional multiplayer modes, Max Payne 3 also includes a deep reward and leveling system, persistent clans and multiple strategic load-out options.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Max Payne 3 (rabljena) PlayStation 3
Vrsta konzole Sony PlayStation 3 (PS3)
Rabljena / Nova Rabljena
PlayStation® Move Ne podpira
Zvrsti Akcija, Streljačina
Večigralstvo Singleplayer, Online Multiplayer
Za starost 18+ let

Ocene Uporabnikov

Oceni ali opiši ta artikel

Samo registrirani uporabniki lahko ocenijo artikel. Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte, če še nimate uporabniškega računa.

Oznake artikla

Oznake artikla

Če želiš vpisati dve ali več oznak na enkrat, jih loči s presledkom (ne piši vejic).
Za pisanje fraz uporabi enojne narekovaje zgoraj (' '). Primer vpisa treh oznak: streljačina tanki 'cestne dirke'

Ne zgrešite ugodnosti!