Pokličite nas: 040 820 245 -

Spletna trgovina Videoigre.NET


Mass Effect 2 (rabljena) Xbox 360

Igra (rabljena) Mass Effect 2 za Xbox 360 je odlična znanstveno-fantastična akcijska avantura v širnem vesolju, polnem nevarnih in napadalnih tujih vrst, ki jih soočate na njihovih skrivnostnih planetih. V drugem delu trilogije:Mass Effect 2 za konzolo Xbox 360 je bila zlobna vojska Sarena pravkar poražena. Ljudstvo, ki si še vedno ni opomoglo in si utrdilo stabilno mesto v vesolju, pa je sedej soočeno s še večjo nevarnostjo iz vesolja!

Zaloga: Out of stock

€12,50

Predvidena dostava vašega naročila je že prihodnji dan.

Pokličite nas za več informacij, z veseljem bomo pomagali.

Cenimo naše stranke, zato nudimo hitro in prijazno podporo.

Poslujemo že od leta 2012!

Preberi več!

Opis artikla

Details

Igra (rabljena) Mass Effect 2 za Microsoft Xbox 360 je odlična znanstveno-fantastična akcijska avantura v širnem vesolju, polnem nevarnih in napadalnih tujih vrst, ki jih soočate na njihovih skrivnostnih planetih. V drugem delu trilogije:Mass Effect 2 za konzolo Xbox 360 je bila zlobna vojska Sarena pravkar poražena. Ljudstvo, ki si še vedno ni opomoglo in si utrdilo stabilno mesto v vesolju, pa je sedej soočeno s še večjo nevarnostjo iz vesolja! Obvezna igra za vse ljubitelje akcijskih RPG (FRP) s SCI-FI tematiko.

Mass Effect 2 (rabljena) ~ video predstavitev ~ Microsoft Xbox 360Mass Effect 2 (rabljena) ~ angleški opis igre ~ Microsoft Xbox 360
The Mass Effect trilogy is a science fiction adventure set in a vast universe filled with dangerous alien life forms and mysterious uncharted planets. In this dark second chapter, Saren’s evil army of Geth soldiers has just been defeated, and humans, who are still struggling to make their mark on the galactic stage, are now faced with an even greater peril. [BioWare]

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Mass Effect 2 (rabljena) Xbox 360
Vrsta konzole Microsoft Xbox 360
Rabljena / Nova Rabljena
Kinect Ne podpira
Zvrsti Akcija, Streljačina, Grozljivka, RPG, Pustolovščina, Sci-Fi
Večigralstvo Singleplayer
Za starost 15+ let

Ocene Uporabnikov

Oceni ali opiši ta artikel

Samo registrirani uporabniki lahko ocenijo artikel. Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte, če še nimate uporabniškega računa.

Oznake artikla

Oznake artikla

Če želiš vpisati dve ali več oznak na enkrat, jih loči s presledkom (ne piši vejic).
Za pisanje fraz uporabi enojne narekovaje zgoraj (' '). Primer vpisa treh oznak: streljačina tanki 'cestne dirke'

Ne zgrešite ugodnosti!