Pokličite nas: 040 820 245 -

Spletna trgovina Videoigre.NET


Mafia 2 (rabljena) Xbox 360

Igra (rabljena) Mafia 2 za Microsoft Xbox 360 je odlična akcija v nostalgičnem ameriškem mestu v štiridesetih, petdesetih letih prejšnjega stoletja, ki vas s svojo pestro zgodbo in odlično akcijsko igralnostjo gotovo ne bo pustila ravnodušne.

! - igra je brez predstavitvene knjižice

Zaloga: Out of stock

€19,90

Predvidena dostava vašega naročila je že prihodnji dan.

Pokličite nas za več informacij, z veseljem bomo pomagali.

Cenimo naše stranke, zato nudimo hitro in prijazno podporo.

Poslujemo že od leta 2012!

Preberi več!

Opis artikla

Details

Igra (rabljena) Mafia 2 za Microsoft Xbox 360 je odlična tretjeosebna akcijska pustolovščina in nadaljevanje legendarne Mafije za PC is leta 2002. Igra vas postavi v vlogo Vita Scalettaja, mladega naslednika italjanskega imigranta v Ameriko, v čas štiridesetih in petdesetih let prejšnjega stoletja, v razcvetu ameriške blaginje in z njo tudi kriminala. V ogromnem metropolisu, mešanici New Yorka in Chicaga, vas igra popelje skozi številne akcijske neoborožene (hand to hand combat) in oborožene spopade, prikrite atentate in misije, kjer je za uspeh pomembna predvsem vaša spretnost v vožnji. Ta vas bo z bogato izbiro avtomobilov iz tistega časa, odlično narejeno igralnostjo in prostranostjo mesta še posebno navdušila. Mafia 2 je odlična akcija v nostalgičnem ameriškem mestu v štiridesetih, petdesetih letih prejšnjega stoletja, ki vas s svojo pestro zgodbo in odlično akcijsko igralnostjo gotovo ne bo pustila ravnodušne.

Mafia 2 (rabljena) ~ video predstavitev ~ Microsoft Xbox 360Mafia 2 (rabljena) ~ angleški opis igre ~ Microsoft Xbox 360
Featuring a deep mobster-driven narrative packed with both behind-the-wheel and on-foot action, Mafia 2 is the sequel fans have been clamoring for. Like the original Mafia title, Mafia 2 immerses players in the mob underworld of a fictitious late 1940's-early 1950's scenario. Players easily become engaged in the game's cinematic Hollywood movie experience with strong, believable characters in a living, breathing city. [2K Games]

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Mafia 2 (rabljena) Xbox 360
Vrsta konzole Microsoft Xbox 360
Rabljena / Nova Rabljena
Kinect Ne podpira
Zvrsti Akcija, Pustolovščina
Večigralstvo Singleplayer
Za starost 18+ let

Ocene Uporabnikov

Oceni ali opiši ta artikel

Samo registrirani uporabniki lahko ocenijo artikel. Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte, če še nimate uporabniškega računa.

Oznake artikla

Oznake artikla

Če želiš vpisati dve ali več oznak na enkrat, jih loči s presledkom (ne piši vejic).
Za pisanje fraz uporabi enojne narekovaje zgoraj (' '). Primer vpisa treh oznak: streljačina tanki 'cestne dirke'

Ne zgrešite ugodnosti!