Pokličite nas: 040 820 245 -

Spletna trgovina Videoigre.NET


London 2012 (rabljena) (kinect) Xbox 360

Igra (rabljena) (kinect) London 2012: The Official Video Game of the Olympic Games za Microsoft Xbox 360 je najnovejša simulacija zadnjih olimpijskih iger, ki so lani potekale v Londonu. Več športov, več tekmovanj in več adrenalina kot kdajkoli prej!

Zaloga: Out of stock

€20,00

Predvidena dostava vašega naročila je že prihodnji dan.

Pokličite nas za več informacij, z veseljem bomo pomagali.

Cenimo naše stranke, zato nudimo hitro in prijazno podporo.

Poslujemo že od leta 2012!

Preberi več!

Opis artikla

Details

Igra (rabljena) (kinect) London 2012: The Official Video Game of the Olympic Games za Microsoft Xbox 360 je najnovejša simulacija zadnjih olimpijskih iger, ki so lani potekale v Londonu. Več športov, več tekmovanj in več adrenalina kot kdajkoli prej! Odlična športna poslastica, ki hkrati podpira tudi senzor Xbox Kinect, da je zabava še večja. Tekmujete lahko v več kot 45-ih tekmovanjih na kar 15-ih različnih športnih disciplinah: tek, tek z ovirami, troskok, lokostrelstvo, kajak na divjih vodah, odbojka na mivki, kolesarjenje, skok v vodo, gimnastika,... Igrate lahko sami ali v družbi s kar štirimi prijatelji (na enkrat, na istem zaslonu). Za najboljše je tukaj tudi online multiplayer, v katerem se lahko pomerite z najboljšimi iz celega sveta. Uživajte v športnih igrah in hkrati s senzorjem Kinect naredite še nekaj za svoje zdravje in dobro počutje.

London 2012 (rabljena) (kinect) ~ video predstavitev ~ Microsoft Xbox 360London 2012 (rabljena) (kinect) ~ angleški opis igre ~ Microsoft Xbox 360
This game allows gamers to create their own moments of sporting history and fame by experiencing the thrill and adrenaline rush of the events and disciplines that will be a part of the London 2012 Olympic Games. With over 30 events in which to claim gold, players will enjoy more gameplay variety than ever before, even taking the race for medals online by competing for personal and national glory with online leaderboards.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv London 2012 (rabljena) (kinect) Xbox 360
Vrsta konzole Microsoft Xbox 360
Rabljena / Nova Rabljena
Kinect Podpira
Zvrsti Šport
Večigralstvo Singleplayer, Split Screen, Online Multiplayer, Co-op
Za starost 3+ let

Ocene Uporabnikov

Oceni ali opiši ta artikel

Samo registrirani uporabniki lahko ocenijo artikel. Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte, če še nimate uporabniškega računa.

Oznake artikla

Oznake artikla

Če želiš vpisati dve ali več oznak na enkrat, jih loči s presledkom (ne piši vejic).
Za pisanje fraz uporabi enojne narekovaje zgoraj (' '). Primer vpisa treh oznak: streljačina tanki 'cestne dirke'

Ne zgrešite ugodnosti!