Pokličite nas: 040 820 245 -

Spletna trgovina Videoigre.NET


L.A. NOIRE (rabljena) PlayStation 3

Igra (rabljena) L.A. NOIRE za Sony PlayStation 3 (PS3) je vrhunski detektivski triler. Rockstar Games studio, med drugim tudi lastnik razvpite uspešnice GTA 4, se je spet zelo potrudil in za nas naredil vrhunsko policijsko pustolovščino.

Zaloga: Out of stock

€16,90

Predvidena dostava vašega naročila je že prihodnji dan.

Pokličite nas za več informacij, z veseljem bomo pomagali.

Cenimo naše stranke, zato nudimo hitro in prijazno podporo.

Poslujemo že od leta 2012!

Preberi več!

Opis artikla

Details

Igra (rabljena) L.A. NOIRE za Sony PlayStation 3 (PS3) je vrhunski detektivski triler. Rockstar Games studio, med drugim tudi lastnik razvpite uspešnice GTA 4, se je spet zelo potrudil in za nas naredil vrhunsko policijsko pustolovščino. Kot novopečeni detektiv se podate v boj s temnim kriminalnim podzemljem razvpitega Los Angelesa, v času štiridesetih let prejšnjega stoletja. Nova tehnologija, ki skrbi za grafično podobo igre, napeti policijski pregoni in racije, srditi oboroženi spopadi s kriminalnimi tolpami in pravo detektivsko delo, kot je kot je zasliševanje osumljencev, iskanje sledi na prizorišču zločina, naredijo to igro pravo mojstrovino med modernimi akcijskimi pustolovščinami. L.A. NOIRE je obvezna igra v zbirki vsakega lastnika zadnje generacije igralnih konzol.

L.A. NOIRE (rabljena) ~ video predstavitev ~ Sony PlayStation 3 (PS3)L.A. NOIRE (rabljena) ~ angleški opis igre ~ Sony PlayStation 3 (PS3)
L.A. Noire is on my personal Game of the Year list. The game appeals to me on so many levels and delivers on the same that overlooking the occasional graphical glitch and annoyance with some of the chases is easy. I'm really looking forward to what Team Bondi comes up with next to fill-out this already fantastic world.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv L.A. NOIRE (rabljena) PlayStation 3
Vrsta konzole Sony PlayStation 3 (PS3)
Rabljena / Nova Rabljena
PlayStation® Move Ne podpira
Zvrsti Pustolovščina
Večigralstvo Singleplayer
Za starost 18+ let

Ocene Uporabnikov

Oceni ali opiši ta artikel

Samo registrirani uporabniki lahko ocenijo artikel. Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte, če še nimate uporabniškega računa.

Oznake artikla

Oznake artikla

Če želiš vpisati dve ali več oznak na enkrat, jih loči s presledkom (ne piši vejic).
Za pisanje fraz uporabi enojne narekovaje zgoraj (' '). Primer vpisa treh oznak: streljačina tanki 'cestne dirke'

Ne zgrešite ugodnosti!