Pokličite nas: 040 820 245 -

Spletna trgovina Videoigre.NET


Killzone Shadow Fall (rabljena) PlayStation 4

Igra (rabljena) Killzone Shadow Fall za Sony PlayStation 4 (PS4) je napeta sci-fi vesoljska streljačina. Dogajanje je postavljeno v čas kolonizacije novih planetov, ki pa ne poteka brez vojn in nasilja.

Zaloga: Out of stock

€23,90

Predvidena dostava vašega naročila je že prihodnji dan.

Pokličite nas za več informacij, z veseljem bomo pomagali.

Cenimo naše stranke, zato nudimo hitro in prijazno podporo.

Poslujemo že od leta 2012!

Preberi več!

Opis artikla

Details

Igra (rabljena) Killzone Shadow Fall za Sony PlayStation 4 (PS4) je napeta sci-fi vesoljska streljačina. Dogajanje je postavljeno v čas kolonizacije novih planetov, ki pa ne poteka brez vojn in nasilja. Na daljnemu planetu živita dve človeški koloniji že 2 desetletji eno ob drugi, v relativnemu miru. To pa se bo zaradi pomanjkanja in napetosti kmalu zelo spremenilo, če vam ne bo v vlogi posebnega agenta uspelo odkriti posameznih terorističnih enot in jih onesposobiti, še preden se vname za vse pogubna vojna. Odličen gameplay, zvrhana mera akcije in odlično futuristično vzdušje je prisotno v napeti singleplayer zgodbi in tudi multiplayer načinih igranja, kjer se vas lahko spopade do 24 igralcev, iz celega sveta, na enkrat.

Killzone Shadow Fall (rabljena) ~ video predstavitev ~ Sony PlayStation 4 (PS4)Killzone Shadow Fall (rabljena) ~ angleški opis igre ~ Sony PlayStation 4 (PS4)
The events of Killzone Shadow Fall take place thirty years after the events of Killzone 3. Set in a time of planetary colonization, the game focuses on the conflict between the Vektans and the Helghast, two rival colonist factions inhabiting a remote planet. For 3 decades, both factions have lived side by side, separated by an enormous security wall – but now their cold war is about to run hot. It is up to Lucas Kellan, a member of the military intelligence unit dubbed the Shadow Marshals, to try to protect the fragile peace that exists. A new warrior for a new era of war, Kellan 's missions will range from quiet infiltrations to all-out combat. Lucas will need to be methodical and ready to adapt, as any misstep could lead to mutually assured destruction.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Killzone Shadow Fall (rabljena) PlayStation 4
Vrsta konzole Sony PlayStation 4 (PS4)
Rabljena / Nova Rabljena
PlayStation® Move Ne podpira
Zvrsti Akcija, Streljačina, Pustolovščina, Sci-Fi
Večigralstvo Singleplayer, Online Multiplayer
Za starost 18+ let

Ocene Uporabnikov

Oceni ali opiši ta artikel

Samo registrirani uporabniki lahko ocenijo artikel. Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte, če še nimate uporabniškega računa.

Oznake artikla

Oznake artikla

Če želiš vpisati dve ali več oznak na enkrat, jih loči s presledkom (ne piši vejic).
Za pisanje fraz uporabi enojne narekovaje zgoraj (' '). Primer vpisa treh oznak: streljačina tanki 'cestne dirke'

Ne zgrešite ugodnosti!