Pokličite nas: 040 820 245 -

Spletna trgovina Videoigre.NET


Harry Potter (rabljena) (kinect) Xbox 360

Igra (rabljena) (kinect) Harry Potter za Microsoft Xbox 360 je zabavna knjižno-filmska dogodivščina. Igralcu je omogočeno, da podoživi in zaigra v številnih napetih ali zabavnih prizorih iz filmov oz. knjig in sicer s pomočjo Microsoft Kinect tehnologije, kar naredi igro še posebej zabavno.

Zaloga: Out of stock

€19,90

Predvidena dostava vašega naročila je že prihodnji dan.

Pokličite nas za več informacij, z veseljem bomo pomagali.

Cenimo naše stranke, zato nudimo hitro in prijazno podporo.

Poslujemo že od leta 2012!

Preberi več!

Opis artikla

Details

Igra (rabljena) (kinect) Harry Potter za Microsoft Xbox 360 je zabavna knjižno-filmska dogodivščina. Igralcu je omogočeno, da podoživi in zaigra v številnih napetih ali zabavnih prizorih iz filmov oz. knjig in sicer s pomočjo Microsoft Kinect tehnologije, kar naredi igro še posebej zabavno. Lahko boste tudi združili moči z vašimi inajbližjimi in skupaj zaigrali v zabavnem ko-operativnem (co-op) načinu in skupaj premagali in doživeli dogodivščine zvezdnikov kot so Harry Potter, Ron Weasley ali Hermione Granger na znamenitem Hogwart-u, bradavičarski akademiji za čarovnike in čarovnice.

Harry Potter (rabljena) (kinect) ~ video predstavitev ~ Microsoft Xbox 360



Harry Potter (rabljena) (kinect) ~ angleški opis igre ~ Microsoft Xbox 360
Based on all eight Harry Potter films, Harry Potter For Kinect allows players to join Harry Potter, Ron Weasley and Hermione Granger as they embark on an unforgettable journey through Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry and beyond. With Kinect's scanning technology, for the first time ever in a Harry Potter game, players will be able to scan in their own face to create a unique witch or wizard to journey through the adventures of the film. Harry Potter For Kinect gives players the opportunity to experience some of the films' most memorable moments, both as the relevant characters or as their own avatars, including visiting Ollivanders, choosing a house at Hogwarts, and confronting He Who Must Not Be Named in a climactic final battle. Players who master their lessons can also take on their opponents in competitive mini-games, or join forces with family and friends in co-op gameplay.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Harry Potter (rabljena) (kinect) Xbox 360
Vrsta konzole Microsoft Xbox 360
Rabljena / Nova Rabljena
Kinect Obvezen za igranje!
Zvrsti Akcija, Pustolovščina, Za najmlajše
Večigralstvo Singleplayer, Split Screen, Co-op
Za starost 12+ let

Ocene Uporabnikov

Oceni ali opiši ta artikel

Samo registrirani uporabniki lahko ocenijo artikel. Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte, če še nimate uporabniškega računa.

Oznake artikla

Oznake artikla

Če želiš vpisati dve ali več oznak na enkrat, jih loči s presledkom (ne piši vejic).
Za pisanje fraz uporabi enojne narekovaje zgoraj (' '). Primer vpisa treh oznak: streljačina tanki 'cestne dirke'

Ne zgrešite ugodnosti!