Pokličite nas: 040 820 245 -

Spletna trgovina Videoigre.NET


Gears of War: Judgment (rabljena) Xbox 360

Igra (rabljena) Gears of War: Judgment za Microsoft Xbox 360 je že četrti del te Xbox ekskluzivne serije, vrhunske sci-fi streljačine, ki nas vedno postavi nekam v prihodnost, ko človeštvu grozi uničenje, ki ga sejejo predatorski prišleki iz vesolja.

Zaloga: Out of stock

€17,50

Predvidena dostava vašega naročila je že prihodnji dan.

Pokličite nas za več informacij, z veseljem bomo pomagali.

Cenimo naše stranke, zato nudimo hitro in prijazno podporo.

Poslujemo že od leta 2012!

Preberi več!

Opis artikla

Details

Igra (rabljena) Gears of War: Judgment za Microsoft Xbox 360 je že četrti del te Xbox ekskluzivne serije, vrhunske sci-fi streljačine, ki nas vedno postavi nekam v prihodnost, ko človeštvu grozi uničenje, ki ga sejejo predatorski prišleki iz vesolja. Tokrat je igralnost še bolj izpiljena, pa tudi premikanje je nekoliko hitrejše in nevarnosti in akcija so posejane bolj na gosto, kot smo bili tega vajeni iz prejšnjih delov. Gre za vrhunsko streljačino, gotovo eno boljših, ki vsebujejo tudi kooperativni način igranja v dvoje, pred istim zaslonom ali v online coop multiplayerju. Tukaj so seveda tudi vsi klasični načini single in online igranja značilni za streljačine in tukaj je tudi napeta singleplayer zgodba, ki vas bo garantirano kar potegnila vase.

Gears of War: Judgment (rabljena) ~ video predstavitev ~ Microsoft Xbox 360Gears of War: Judgment (rabljena) ~ angleški opis igre ~ Microsoft Xbox 360
The events of Gears of War: Judgment take place fourteen years before the original Gears and just after the essential event of the Gears of War universe, Emergence Day. In the story of Judgment you fight to save the city of Halvo Bay from a horrifying new enemy in a campaign that strips away the extraneous and returns to the basics, capturing the true essence of Gears combat, and introduces a new style of gameplay that is faster-paced and more action-packed than what came before.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Gears of War: Judgment (rabljena) Xbox 360
Vrsta konzole Microsoft Xbox 360
Rabljena / Nova Rabljena
Kinect Ne podpira
Zvrsti Akcija, Streljačina, Grozljivka, Sci-Fi
Večigralstvo Singleplayer, Split Screen, Online Multiplayer, Co-op
Za starost 18+ let

Ocene Uporabnikov

Oceni ali opiši ta artikel

Samo registrirani uporabniki lahko ocenijo artikel. Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte, če še nimate uporabniškega računa.

Oznake artikla

Oznake artikla

Če želiš vpisati dve ali več oznak na enkrat, jih loči s presledkom (ne piši vejic).
Za pisanje fraz uporabi enojne narekovaje zgoraj (' '). Primer vpisa treh oznak: streljačina tanki 'cestne dirke'

Ne zgrešite ugodnosti!