Pokličite nas: 040 820 245 -

Spletna trgovina Videoigre.NET


Forza Horizon (rabljena) (kinect) Xbox 360

Igra (rabljena) (kinect) Forza Horizon za Microsoft Xbox 360 je naravnost odlična dirkaška igra. Gre za posebno izdajo iz avtomobilistične serije Forza Motorsport, ki sodi v sam vrh avtomoto športa na konzolah Xbox. Posebnost Horizona je ogromna igralna površina in veliko večja svoboda pri igranju

Zaloga: Out of stock

€20,00

Predvidena dostava vašega naročila je že prihodnji dan.

Pokličite nas za več informacij, z veseljem bomo pomagali.

Cenimo naše stranke, zato nudimo hitro in prijazno podporo.

Poslujemo že od leta 2012!

Preberi več!

Opis artikla

Details

"Igra (rabljena) (kinect) Forza Horizon za Microsoft Xbox 360 je naravnost odlična dirkaška igra. Gre za posebno izdajo iz avtomobilistične serije Forza Motorsport, ki sodi v sam vrh avto-moto športa na konzolah Xbox. Posebnost Horizona je ogromna igralna površina in veliko večja svoboda pri igranju, saj si kariero gradite sami. Kje boste dirkali je vaša odločitev. Lahko samo uživate v glasbi in z vašim najljubšim jeklenim konjičkom odkrivate prostrane ceste idiličnega Kolorada ali pa se odpeljete na številna prizorišča, kjer se prijavite na tekmovanja in celemu svetu pokažete kako spretni ste za volanom. Užitek v vožnji je zagotovljen.

Forza Horizon (rabljena) (kinect) ~ video predstavitev ~ Microsoft Xbox 360Forza Horizon (rabljena) (kinect) ~ angleški opis igre ~ Microsoft Xbox 360
Combining the traditional Forza with a music festival vibe, Horizon promises to take freedom of the open road to the next level. Explore vast and varied driving playgrounds. Team up or compete with friends and rivals online. Show off your unique driving skills and become the star of the world's most rocking motorsport party."

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Forza Horizon (rabljena) (kinect) Xbox 360
Vrsta konzole Microsoft Xbox 360
Rabljena / Nova Rabljena
Kinect Podpira
Zvrsti Šport, Avto-Moto šport, Avto dirke
Večigralstvo Singleplayer, Online Multiplayer
Za starost 12+ let

Ocene Uporabnikov

Oceni ali opiši ta artikel

Samo registrirani uporabniki lahko ocenijo artikel. Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte, če še nimate uporabniškega računa.

Oznake artikla

Oznake artikla

Če želiš vpisati dve ali več oznak na enkrat, jih loči s presledkom (ne piši vejic).
Za pisanje fraz uporabi enojne narekovaje zgoraj (' '). Primer vpisa treh oznak: streljačina tanki 'cestne dirke'

Ne zgrešite ugodnosti!