Pokličite nas: 040 820 245 -

Spletna trgovina Videoigre.NET


Fifa 14 (rabljena) (move) PlayStation 3

"Igra (rabljena) (move) Fifa 14 za Sony PlayStation 3 (PS3) je novo nadaljevanje te vrhunske nogometne igre. 13-ka se je ponovno zapisala kot najboljša športna igra vseh časov in milijone igralcev po celem svetu vam bo to brez težav potrdilo.Vse multiplayer igre založnika EA Games (Electronic Arts) imajo po novem povsem BREZPLAČEN dostop! Multiplayer lahko sedaj igrate tudi z rabljeno verzijo, brez včasih obveznega nakupa ""online multiplayer key"" prepustnice."

Zaloga: Out of stock

€14,50

Predvidena dostava vašega naročila je že prihodnji dan.

Pokličite nas za več informacij, z veseljem bomo pomagali.

Cenimo naše stranke, zato nudimo hitro in prijazno podporo.

Poslujemo že od leta 2012!

Preberi več!

Opis artikla

Details

Igra (rabljena) (move) Fifa 14 za Sony PlayStation 3 (PS3) je vrhunska nogometna igra, odlično nadaljevanje verzije 13. Tudi 14-ka se je zapisala kot najboljša športna igra to leto in milijone igralcev po celem svetu vam bo to brez težav potrdilo. Igro odlikujejo vrhunska igralnost, osvežena grafika in dodelana fizika igre in žoge, kar vam bo po malo vaje postalo odlična zabava, pa če boste igrali sami ali pa skupaj s prijatelji, na istem zaslonu ali online (skupaj ali eden proti drugemo, posamezno ali v ekipi). Na voljo so vam številni načini igranja: od kariere do klasičnih turnirjev, sezone, igranje golmana,... Med najboljšimi pa je tukaj tudi ULTIMATE TEAM način igranja, kjer z igranjem služite denar, s katerim si lahko kupite igralce in oblikujte vašo sanjsko ekipo s katero se pomerite z najboljšimi na svetu. Na voljo so tudi številni slovenski igralci, tako da lahko sestavite domačo ekipo in z njo pokažete celemu svetu kaj zmorete na nogometnemu igrišču.

Fifa 14 (rabljena) (move) ~ video predstavitev ~ Sony PlayStation 3 (PS3)Fifa 14 (rabljena) (move) ~ angleški opis igre ~ Sony PlayStation 3 (PS3)
Pure Shot promises to let FIFA fans feel what it is like to connect with the perfect strike while a brand new ball physics system called Real Ball Physics ensures the trajectory of the ball behaves as it would in real life. With Teammate Intelligence in FIFA 14, players have better decision-making and teams play smarter on both the attack and defense to bring the beauty of the game to life.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Fifa 14 (rabljena) (move) PlayStation 3
Vrsta konzole Sony PlayStation 3 (PS3)
Rabljena / Nova Rabljena
PlayStation® Move Podpira
Zvrsti Šport, Nogomet
Večigralstvo Singleplayer, Split Screen, Online Multiplayer, Co-op
Za starost 3+ let

Ocene Uporabnikov

Oceni ali opiši ta artikel

Samo registrirani uporabniki lahko ocenijo artikel. Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte, če še nimate uporabniškega računa.

Oznake artikla

Oznake artikla

Če želiš vpisati dve ali več oznak na enkrat, jih loči s presledkom (ne piši vejic).
Za pisanje fraz uporabi enojne narekovaje zgoraj (' '). Primer vpisa treh oznak: streljačina tanki 'cestne dirke'

Ne zgrešite ugodnosti!