Pokličite nas: 040 820 245 -

Spletna trgovina Videoigre.NET


Fifa 13 (rabljena) (move) PlayStation 3

Igra (rabljena) (move) Fifa 13 za Sony PlayStation 3 (PS3) je novo nadaljevanje te vrhunske nogometne igre. 13-ka se je ponovno zapisala kot najboljša športna igra vseh časov in milijone igralcev po celem svetu vam bo to brez težav potrdilo.Vse multiplayer igre založnika EA Games (Electronic Arts) imajo po novem povsem BREZPLAČEN dostop! Multiplayer lahko sedaj igrate tudi z rabljeno verzijo, brez včasih obveznega nakupa "online multiplayer key" prepustnice.

Zaloga: Out of stock

€9,00

Predvidena dostava vašega naročila je že prihodnji dan.

Pokličite nas za več informacij, z veseljem bomo pomagali.

Cenimo naše stranke, zato nudimo hitro in prijazno podporo.

Poslujemo že od leta 2012!

Preberi več!

Opis artikla

Details

Igra (rabljena) (move) Fifa 13 za Sony PlayStation 3 (PS3) je novo nadaljevanje te vrhunske nogometne igre. 13-ka se je ponovno zapisala kot najboljša športna igra vseh časov in milijone igralcev po celem svetu vam bo to brez težav potrdilo. Igro odlikujejo vrhunska igralnost, dodelanost, kar vam bo po malo vaje postalo odlična zabava, pa če boste igrali sami ali pa skupaj s prijatelji, na istem zaslonu ali online (skupaj ali eden proti drugemo, posamezno ali v ekipi). Na voljo so vam številni načini igranja: od kariere do klasičnih turnirjev, sezone, igranje golmana,... Med najboljšimi pa je tukaj tudi ULTIMATE TEAM način igranja, kjer z igranjem služite denar, s katerim si lahko kupite igralce in oblikujte vašo sanjsko ekipo in se z njo pomerite z najboljšimi na svetu. Na voljo so tudi številni slovenski igralci, tako da lahko sestavite domačo ekipo in z njo pokažete celemu svetu kaj zmorete na nogometnemu igrišču.

Fifa 13 (rabljena) (move) ~ video predstavitev ~ Sony PlayStation 3 (PS3)Fifa 13 (rabljena) (move) ~ angleški opis igre ~ Sony PlayStation 3 (PS3)
The way players control the ball has been transformed, eliminating near-perfect touch for every player on the pitch, and creating more opportunities for defenders to win back possession. Poor passes are harder to control, enabling defenders to capitalize on errant balls and poor touches. Factors such as defensive pressure, trajectory of the ball, and velocity of the pass all factor into a player’s success.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Fifa 13 (rabljena) (move) PlayStation 3
Vrsta konzole Sony PlayStation 3 (PS3)
Rabljena / Nova Rabljena
PlayStation® Move Podpira
Zvrsti Šport, Nogomet
Večigralstvo Singleplayer, Split Screen, Online Multiplayer, Co-op
Za starost 3+ let

Ocene Uporabnikov

Oceni ali opiši ta artikel

Samo registrirani uporabniki lahko ocenijo artikel. Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte, če še nimate uporabniškega računa.

Oznake artikla

Oznake artikla

Če želiš vpisati dve ali več oznak na enkrat, jih loči s presledkom (ne piši vejic).
Za pisanje fraz uporabi enojne narekovaje zgoraj (' '). Primer vpisa treh oznak: streljačina tanki 'cestne dirke'

Ne zgrešite ugodnosti!