Pokličite nas: 040 820 245 -

Spletna trgovina Videoigre.NET


Fifa 12 (rabljena) PlayStation 3

Igra (rabljena) Fifa 12 za Sony PlayStation 3 (PS3) je gotovo ena najboljših športnih iger na svetu in ena najboljših iger za konzole na splošno.Vse multiplayer igre založnika EA Games (Electronic Arts) imajo po novem povsem BREZPLAČEN dostop! Multiplayer lahko sedaj igrate tudi z rabljeno verzijo, brez včasih obveznega nakupa "online multiplayer key" prepustnice.

Zaloga: Out of stock

€12,90

Predvidena dostava vašega naročila je že prihodnji dan.

Pokličite nas za več informacij, z veseljem bomo pomagali.

Cenimo naše stranke, zato nudimo hitro in prijazno podporo.

Poslujemo že od leta 2012!

Preberi več!

Opis artikla

Details

Igra (rabljena) Fifa 12 za Sony PlayStation 3 (PS3) je gotovo ena najboljših športnih iger na svetu in ena najboljših iger za konzole na splošno. Odlikuje jo vrhunska igralnost in preciznost, ki jo lahko dosežete z nekaj vaje. Odlična zabava je zagotovljena, pa če boste igrali sami ali skupaj s prijatelji, lahko tudi 4-je na enkrat. Za najboljše je tukaj tudi online multiplayer in sicer v številnih načinih igranja. Poseben poudarek je na novem "ultimate team" načinu igranja, kjer si lahko z igro zaslužite točke in z njimi sestavite najboljšo ekipo na svetu. Igra je obvezna za vse lastnike konzole Sony PlaySation 3.

Fifa 12 (rabljena) ~ video predstavitev ~ Sony PlayStation 3 (PS3)Fifa 12 (rabljena) ~ angleški opis igre ~ Sony PlayStation 3 (PS3)
A remarkable achievement. EA could have easily rested on its laurels, but instead decided to be ballsy and went about overhauling some fundamental gameplay mechanics in a game that was already garnering universal praised.
A landmark sports game. Not only is it the greatest football game we've yet seen, it's a masterclass in how to capture the essence of a sport. From they way it looks to the way it makes you think about how you play the game, FIFA 12 is brilliant, through and through.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Fifa 12 (rabljena) PlayStation 3
Vrsta konzole Sony PlayStation 3 (PS3)
Rabljena / Nova Rabljena
PlayStation® Move Ne podpira
Zvrsti Šport, Nogomet
Večigralstvo Singleplayer, Split Screen, Online Multiplayer, Co-op
Za starost 3+ let

Ocene Uporabnikov

Oceni ali opiši ta artikel

Samo registrirani uporabniki lahko ocenijo artikel. Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte, če še nimate uporabniškega računa.

Oznake artikla

Oznake artikla

Če želiš vpisati dve ali več oznak na enkrat, jih loči s presledkom (ne piši vejic).
Za pisanje fraz uporabi enojne narekovaje zgoraj (' '). Primer vpisa treh oznak: streljačina tanki 'cestne dirke'

Ne zgrešite ugodnosti!