Pokličite nas: 040 820 245 -

Spletna trgovina Videoigre.NET


Fifa 11 (rabljena) Xbox 360

Igra Fifa 11 za Xbox 360 je vrhunska simulacija nogometa. Občudovanja vredne so podrobnosti, ki zaznamujejo posamezne igralce pri obnašanju na igrišču, saj jih, kot v realnem svetu, to med sabo razlikuje. Isti trik z žogo naredi 5 različnih igralcev na 5 različnih načinov in enako je med samo igro, saj boste opazili, da je situacija vedno nekoliko drugačna, tako da je vsaka igra, vsaka minuta igre unikatna. Z nekaj vaje boste osvojili številne možnosti preigravanja, testirali številne različice pogledov na igrišče in igro in svoje najljubše moštvo pripeljali do svetovnega klubskega pokala. Če želite zabavo, je Fifa obvezna igra za vsakega lastnika konzole nove generacije.

Zaloga: Out of stock

€14,90

Predvidena dostava vašega naročila je že prihodnji dan.

Pokličite nas za več informacij, z veseljem bomo pomagali.

Cenimo naše stranke, zato nudimo hitro in prijazno podporo.

Poslujemo že od leta 2012!

Preberi več!

Opis artikla

Details

Igra (rabljena) Fifa 11 za Microsoft Xbox 360 je vrhunska simulacija nogometa, zelo dobra nadgradnja prejšnjih letnic te zasvajajoče športne franšize. Občudovanja vredne so podrobnosti, ki zaznamujejo posamezne igralce pri obnašanju na igrišču, saj jih, kot v realnem svetu, to med sabo razlikuje. Isti trik z žogo naredi 5 različnih igralcev na 5 različnih načinov in enako je med samo igro, saj boste opazili, da je situacija vedno nekoliko drugačna, tako da je vsaka igra, vsaka minuta igre unikatna.
Z nekaj vaje boste osvojili številne možnosti preigravanja, ki so odvisne od realnih zmožnosti igralca, ki ga v tistem trenutku upravljate. Naredite lahko tudi svojega igralca in sicer po svoje oblikujete popolnoma vsako podrobnost, od fizičnega izgleda, do sposobosti na igrišču. Z njim začnete igrati kot z začetnikom in skozi igro v različnih klubih ga lahko razvijete v elitnega igralca, ki bo sodil med najboljše na svetu, za kar se boste morali dokazati v online igri z najboljšimi na svetu.
Igralnost je vrhunska, pogled na igrišče in igro vam prinašajo številne kamere, tako da boste imeli kar nekaj zabavnega dela, da boste stestirali vse in se odločili katera vam najbolj ustreza. Izbira je pestra, saj lahko spremljate igro iz vrha, ali od blizu in celo iz prvo-osebnega pogleda, kar vam da najboljšo možnost za kontrolo nad žogo in igro.
V igro so vključene vse največje nogometne lige (španska, angleška, italjanska, ...), kot tudi mnoge manjše (poljska, švicarska,... vendar žal brez slovenske). Kjub temu lahko naše igralce najdete med reprezentancami, kjer je prisotna tudi slovenska. Vključenih je kar 31 registriranih lig iz 24ih držav, kot tudi 39 nacionalnih oz. reprezentančnih skupin.


FIFA 11 ~ video predstavitev ~ Microsoft Xbox 360Posebnost v igri FIFA11 je možnost, da postanete vratar in sami z gamepadom prevzamete obrambo gola svojega moštva, kar še kako poživi igro.
Poleg številnih single player možnosti (prijateljska tekma, klubska sezona, kariera,...) in multiplayer načinih igranja (ena na ena, do 10 na 10,...) je najbolj popularen online Ultimate team, kjer z igranjem osvajate točke, ki so potrebne za nakup praktično vsega kar sodi v nogomet: stadion, žoga, trenerji, igralci, pogobe za igralce in trenerje, ... Igranje Ultimate Team postane neverjetno zabavno, saj vam dobra igra prinese točke in te možnost, da sestavite klub ekipo z najboljšimi igralci na svetu in se non stop merite online z drugimi igralci po svetu, ki prav tako kot vi, sestavljajo in igrajo z najboljšim moštvom na svetu.
Fifa je obvezna za vse lastnike igralne konzole nove generacije.

FIFA 11 - angleški opis igre - Microsoft Xbox360
FIFA 11 is huge. Filled with licenses and data, amazing production-wise, with photo-realistic visuals and incredibly truthful animations, EA's simulation delivers a convincing gameplay paired with a thrilling atmosphere. From the rumbling of its stadiums to the hit music of its menus, this 2011 edition fills us with joy, as it's surprisingly able to innovate yet again, despite the franchise already being the frontrunner. Praise the 11 versus 11 online play with the ability to play as the goalkeeper. You're more of a manager. The career mode is there for you. Add several subtle additions here and there, and this year yet again, we'll have to call it "the king FIFA". And if the way EA Canada has paved up until now is any indication, it seems the throne isn't ready to waver.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Fifa 11 (rabljena) Xbox 360
Vrsta konzole Microsoft Xbox 360
Rabljena / Nova Rabljena
Kinect Ne podpira
Zvrsti Šport, Nogomet
Večigralstvo Singleplayer, Online Multiplayer, Co-op
Za starost 3+ let

Ocene Uporabnikov

Ocene in opisi uporabnikov (1)

Noro dobra igralnostOcena/opis od np123
Fifa je na konzoli naravnost odlična. Igralnost in vzdušje je neverjetno in po nekaj igrah te nogomet na konzoli osvoji, pa če ste sicer ljubitelja tega športa ali ne.
Fifa 11 je zakon! Poleg številnih možnosti igranja offline: free play, turnirji, be a pro,... je posebna pika na i online play, kjer se lahko pomerite z najboljšimi iz vsega sveta, spet v številnih online možnosti igranja: ena na ena, 10 na 10, turnirji... Poseben dodatek je Ultimate Team, kjer igrate za denar s katerim plačujete pogodbe za igralce, jih, kupujete in prodajate, skupaj s stadioni, opremo, trenerji,... s ciljem, da si zgradite najboljšo ekipo vseh časov. Fifa 11 je obvezna za vsakega lastnika konzole. Zabava, ko ste sami ali ko ste v družbi, je zagotovljena! :) (Datum: 18. 02. 2012)

Oceni ali opiši ta artikel

Samo registrirani uporabniki lahko ocenijo artikel. Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte, če še nimate uporabniškega računa.

Oznake artikla

Oznake artikla

Če želiš vpisati dve ali več oznak na enkrat, jih loči s presledkom (ne piši vejic).
Za pisanje fraz uporabi enojne narekovaje zgoraj (' '). Primer vpisa treh oznak: streljačina tanki 'cestne dirke'

Ne zgrešite ugodnosti!