Pokličite nas: 040 820 245 -

Spletna trgovina Videoigre.NET


Driver: San Francisco (rabljena) Xbox 360

Igra (rabljena) Driver: San Francisco za Microsoft Xbox 360 je prava poslastica za ljubitelje avtomobilskih pustolovščin. V vlogi detektiva Johna Tannerja se v atraktivnemu zalivskemu mestu, kjer vam je na voljo preko 100 različnih tipov avtomobilov in na tisoče kilometrov cest, podate na adrenalinski lov za člani zloglasne tolpe Jericho...

Zaloga: Out of stock

€17,50

Predvidena dostava vašega naročila je že prihodnji dan.

Pokličite nas za več informacij, z veseljem bomo pomagali.

Cenimo naše stranke, zato nudimo hitro in prijazno podporo.

Poslujemo že od leta 2012!

Preberi več!

Opis artikla

Details

Igra (rabljena) Driver: San Francisco za Microsoft Xbox 360 je prava poslastica za ljubitelje avtomobilskih pustolovščin. V vlogi detektiva Johna Tannerja se v atraktivnemu zalivskemu mestu San Francisco, kjer vam je na voljo preko 100 različnih tipov avtomobilov in na tisoče kilometrov cest, podate na adrenalinski lov za zloglasno tolpo mafiske družine Jericho. Igro odlikuje vrhunska igralnost, prvinska in realistična vožnja, prostrano mesto in ogromen izbor avtomobilov, non-stop adrenalinska, naravnost smrtonosna zasledovnja in lovljenja članov tolpe. Zabavo lahko delite skupaj s prijatelji v načinu igranja za dva, za najboljše pa je tukaj tudi multiplayer, v kateremu se lahko pomerite z najboljšimi iz celega sveta. Igra je obvezna za vse ljubitelje avto simulacij.

Driver: San Francisco (rabljena) ~ video predstavitev ~ Microsoft Xbox 360Driver: San Francisco (rabljena) ~ angleški opis igre ~ Microsoft Xbox 360
DRIVER San Francisco marks the return of the established video game series that has sold 14 million copies worldwide. Gamers will play as Detective John Tanner on a relentless manhunt for crime lord Charles Jericho through the hills of the City by the Bay. Thanks to a groundbreaking gameplay feature, players can now seamlessly "shift" between well over a hundred licensed vehicles, keeping them constantly in the heart of the action. With its timeless setting, unique car handling and renewed playability, DRIVER San Francisco will revitalize the classic free-roaming, cinematic car chase experience for the current generation of gaming platforms.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Driver: San Francisco (rabljena) Xbox 360
Vrsta konzole Microsoft Xbox 360
Rabljena / Nova Rabljena
Kinect Ne podpira
Zvrsti Akcija, Avto-Moto šport, Pustolovščina
Večigralstvo Singleplayer
Za starost 12+ let

Ocene Uporabnikov

Oceni ali opiši ta artikel

Samo registrirani uporabniki lahko ocenijo artikel. Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte, če še nimate uporabniškega računa.

Oznake artikla

Oznake artikla

Če želiš vpisati dve ali več oznak na enkrat, jih loči s presledkom (ne piši vejic).
Za pisanje fraz uporabi enojne narekovaje zgoraj (' '). Primer vpisa treh oznak: streljačina tanki 'cestne dirke'

Ne zgrešite ugodnosti!