Pokličite nas: 040 820 245 -

Spletna trgovina Videoigre.NET


Driveclub (rabljena) PlayStation 4

Igra (rabljena) Driveclub za Sony PlayStation 4 (PS4) je odlična simulacija cestnega dirkanja, ki vam približa najboljše in najhitrejše avtomobile na svetu. Pridružite se klubu ali pa ustanovite svojega in v družbi 12ih vam bo dirkanje v še posebno veselje in zabavo, sploh če...

Zaloga: Out of stock

€25,90

Predvidena dostava vašega naročila je že prihodnji dan.

Pokličite nas za več informacij, z veseljem bomo pomagali.

Cenimo naše stranke, zato nudimo hitro in prijazno podporo.

Poslujemo že od leta 2012!

Preberi več!

Opis artikla

Details

Igra (rabljena) Driveclub za Sony PlayStation 4 (PS4) je odlična simulacija cestnega dirkanja, ki vam približa najboljše in najhitrejše avtomobile na svetu. Pridružite se klubu ali pa ustanovite svojega in v družbi 12ih vam bo dirkanje v še posebno veselje in zabavo, sploh če boste imeli med njimi kakšnega pravega prijatelja, s katerimi boste lahko skupaj tekmovali proti nasprotnikom iz povsod po svetu. Pričakujete lahko na stotine tekmovanj in neverjetne lokacije ter odlično igralno vzdušje, ki ga prinaša konzola PS4.

Driveclub (rabljena) ~ video predstavitev ~ Sony PlayStation 4 (PS4)Driveclub (rabljena) ~ angleški opis igre ~ Sony PlayStation 4 (PS4)
Driveclub promises to bring to life the heart and soul of car culture. An authentic and immersive driving experience, Drivelub promises to let you feel the exhilaration of racing the most powerful and beautifully designed cars in the world. Share in high-speed solo racing, or join a racing Club to discover what Driveclub is all about. Created specifically with the next-generation gamer in mind, Driveclub connects you and your friends, allowing you to share your experiences, send and receive challenges, and keep up to speed with your team’s performance.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Driveclub (rabljena) PlayStation 4
Vrsta konzole Sony PlayStation 4 (PS4)
Rabljena / Nova Rabljena
PlayStation® Move Ne podpira
Zvrsti Avto-Moto šport, Avto dirke
Večigralstvo Singleplayer, Online Multiplayer, Co-op
Za starost 3+ let

Ocene Uporabnikov

Oceni ali opiši ta artikel

Samo registrirani uporabniki lahko ocenijo artikel. Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte, če še nimate uporabniškega računa.

Oznake artikla

Oznake artikla

Če želiš vpisati dve ali več oznak na enkrat, jih loči s presledkom (ne piši vejic).
Za pisanje fraz uporabi enojne narekovaje zgoraj (' '). Primer vpisa treh oznak: streljačina tanki 'cestne dirke'

Ne zgrešite ugodnosti!