Pokličite nas: 040 820 245 -

Spletna trgovina Videoigre.NET


Dragon Age 2 (nova) Xbox 360

Igra Dragon Age 2 za Xbox 360 je odličen znanstveno-fantastičen mitološki RPG. Igro odlikuje vrhunsko izpopolnjen (FRP) RPG borilni sistem, ki naredi boj dinamičen, raznolik, akcijski in zelo zabaven.
Izberite med številnimi rasami in poklici in ustarite heroja po vaših željah. Izurite ga v vrhunskega bojevnika, opremite in oborožite z najboljšo opremo in orožjem. Sestavite pestro skupino bojevnikov in skupaj se podajte v mistični svet te epske zgodbe.

Zaloga: Out of stock

€18,90

Predvidena dostava vašega naročila je že prihodnji dan.

Pokličite nas za več informacij, z veseljem bomo pomagali.

Cenimo naše stranke, zato nudimo hitro in prijazno podporo.

Poslujemo že od leta 2012!

Preberi več!

Opis artikla

Details

Igra Dragon Age 2 za Microsoft Xbox360 je odličen znanstveno-fantastičen mitološki RPG. Igro odlikuje vrhunsko izpopolnjen (FRP) RPG borilni sistem, ki naredi boj dinamičen, raznolik, akcijski in zelo zabaven. Izberite med številnimi rasami in poklici in ustarite svojega heroja po vaših željah. Izurite ga v vrhunskega bojevnika, opremite in oborožite z najboljšo opremo in orožjem. Med raziskovanja pestre mitološke pokrajine in družbe boste spoznali tudi številne plačance, s katerimi lahko sestavite pestro skupino bojevnikov. Skupaj se podajte v mistični svet in se skozi dogodivščine in divje boje te epske zgodbe prelevite v nepremagljive nasprotnike, ki se bodo postavil po robu temnim silam v prihajajoči vojni.
Opozorilo: online ključ (serial key) poteče konec meseca marca 2012. Še vedno lahko igrate single player, za multiplayer igro pa boste morali kupiti nov ključ.

Dragon Age 2 ~ video predstavitev ~ Microsoft Xbox 360Dragon Age 2 ~ angleški opis igre ~ Microsoft Xbox 360
The advancements in RPG mechanics would be enough to set it apart, but the real achievement of Dragon Age II is in the story-telling. I could point out the improved combat and graphics till there's blood covering my face, but BioWare is one of the few companies that uses the advanced computing power available to modern game designers to let you actually play a role. [Metacritic]

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Dragon Age 2 (nova) Xbox 360
Vrsta konzole Microsoft Xbox 360
Rabljena / Nova Nova
Kinect Ne podpira
Zvrsti RPG, Pustolovščina
Večigralstvo Singleplayer
Za starost 18+ let

Ocene Uporabnikov

Oceni ali opiši ta artikel

Samo registrirani uporabniki lahko ocenijo artikel. Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte, če še nimate uporabniškega računa.

Oznake artikla

Oznake artikla

Če želiš vpisati dve ali več oznak na enkrat, jih loči s presledkom (ne piši vejic).
Za pisanje fraz uporabi enojne narekovaje zgoraj (' '). Primer vpisa treh oznak: streljačina tanki 'cestne dirke'

Ne zgrešite ugodnosti!