Pokličite nas: 040 820 245 -

Spletna trgovina Videoigre.NET


Dishonored (rabljena) Xbox 360

Igra (rabljena) Dishonored za Microsoft Xbox 360 je neverjetno napeta, prvo-osebna akcijska pustolovščina (FRP), ki se odvija na ulicah futurističnega mesta v temni prihodnosti. Nekoč ste bili prvi osebni stražar cesarice, po njeni nesrečni smrti pa njen umor naprtijo vam in s tem vaše življenje postavijo na glavo.
Samo še 1 na zalogi!

Zaloga: Na zalogi

€17,90

Predvidena dostava vašega naročila je že prihodnji dan.

Pokličite nas za več informacij, z veseljem bomo pomagali.

Cenimo naše stranke, zato nudimo hitro in prijazno podporo.

Poslujemo že od leta 2012!

Preberi več!

Opis artikla

Details

Igra (rabljena) Dishonored za Microsoft Xbox 360 je neverjetno napeta, prvo-osebna akcijska pustolovščina (FRP), ki se odvija na ulicah futurističnega mesta v temni prihodnosti. Nekoč ste bili prvi osebni stražar cesarice, po njeni nesrečni smrti pa njen umor naprtijo vam in s tem vaše življenje postavijo na glavo. Vživite se v vlogo maščevalca, spremenite vašo žalostno usodo in se oboroženi do zob z neverjetnim arsenalom orožja in nadnaravnimi sposobnosti podajte na krvavo maščevanje. Igro je naredil Studio Bethesda Softworks, ki je zaslužen za številne uspešnice (The Elder Scrolls Oblivion, Skyrim, Fallout New Vegas), tako da tudi tukaj pričakujte podobno poslastico.

Dishonored (rabljena) ~ video predstavitev ~ Microsoft Xbox 360Dishonored ~ angleški opis igre ~ Microsoft Xbox 360
Dishonored is a tactile first-person action game that thrusts you into the role of a supernatural assassin driven by a thirst for revenge. With Dishonored’s flexible combat system, creatively eliminate your targets as you bring together the supernatural abilities, weapons and unusual gadgetsts at your disposal. Hunt down your enemies under the cover of darkness or viciously attack them head on with weapons drawn. The results of each mission are a result of the choices you make. Win or lose, you must choose.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Dishonored (rabljena) Xbox 360
Vrsta konzole Microsoft Xbox 360
Rabljena / Nova Rabljena
Kinect Ne podpira
Zvrsti Akcija, RPG, Pustolovščina
Večigralstvo Singleplayer
Za starost 18+ let

Ocene Uporabnikov

Oceni ali opiši ta artikel

Samo registrirani uporabniki lahko ocenijo artikel. Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte, če še nimate uporabniškega računa.

Oznake artikla

Oznake artikla

Če želiš vpisati dve ali več oznak na enkrat, jih loči s presledkom (ne piši vejic).
Za pisanje fraz uporabi enojne narekovaje zgoraj (' '). Primer vpisa treh oznak: streljačina tanki 'cestne dirke'

Ne zgrešite ugodnosti!