Pokličite nas: 040 820 245 -

Spletna trgovina Videoigre.NET


Deus Ex Human Revolution [Limited EDT] (rabljena) Xbox 360

Deus Ex Human Revolution [Limited Edition] za Xbox 360 je odlična znansveno-fantastična RPG streljačina. Postavljeni ste v bližnjo prihodnost, leto 2027. Vaša naloga je rešiti skupino znastvenikov pred super-kibernetsko nadrgrajenimi humanoidnimi stvori in ustaviti elitno vladno vojaško enoto BlackOps, ki namerava utišate znanstvenike, za katere varnosot skrbrite prav vi. Vrhunska zgodba in napeta akcija od začetka do konca.

Zaloga: Out of stock

€14,00

Predvidena dostava vašega naročila je že prihodnji dan.

Pokličite nas za več informacij, z veseljem bomo pomagali.

Cenimo naše stranke, zato nudimo hitro in prijazno podporo.

Poslujemo že od leta 2012!

Preberi več!

Opis artikla

Details

Igra (rabljena) Deus Ex Human Revolution [Limited Edition] za Microsoft Xbox 360. V tej odlični znansveno-fantastični RPG streljačini ste postavljeni v bližnjo prihodnost, leto 2027. Igrate kot Adam Jansen, elitni ameriški agent in specialist za varnost biokemijkih laboratorijev. Na rutinskem pregledu v biotehnološkem laboratoriju v srcu Singapurja spoznate, da vlada množično spreminja vojake, agente in vrhunske atlete v super-kibernetsko nadgrajene humanoidne stvore, ki so, kot se izkaže kmalu kasneje, po vrhu tudi izredno napadalni in trdoživi... Da je situacija še bolj napeta, poskrbi vojaška enota BlackOps, ki vpade v laboratorij z namenom, da ga zapre in utiša tudi znastvenike, za katerih varnost skrbite prav vi. Od odločitev, ki jih boste sprejeli, je odvisno še kaj več kot usoda laboratorija. Deus Ex Human Revolution za Xbox360 odlikuje odlična zgodba in pravo razmerje RPG in akcijskih elementov, ki poskrbijo za odlično igralnost in užitek od začetka do konca.

Deus Ex Human Revolution [Limited Edition] ~ video predstavitev ~ Microsoft Xbox 360Deus Ex Human Revolution [Limited Edition] ~ angleški opis igre ~ Microsoft Xbox 360
In Deus Ex: Human Revolution you play Adam Jensen, a security specialist, handpicked to oversee the defense of one of America's most experimental biotechnology firms. But when a black ops team breaks in and kills the scientists you were hired to protect, everything you thought you knew about your job changes. At a time when scientific advancements are routinely turning athletes, soldiers and spies into super-enhanced beings, someone is working very hard to ensure mankind's evolution follows a particular path. You need to discover why - because the decisions you take and the choices you make will be the only things that can determine mankind's future.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Deus Ex Human Revolution [Limited EDT] (rabljena) Xbox 360
Vrsta konzole Microsoft Xbox 360
Rabljena / Nova Rabljena
Kinect Ne podpira
Zvrsti Akcija, Streljačina, RPG, Pustolovščina, Sci-Fi
Večigralstvo Singleplayer
Za starost 15+ let

Ocene Uporabnikov

Oceni ali opiši ta artikel

Samo registrirani uporabniki lahko ocenijo artikel. Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte, če še nimate uporabniškega računa.

Oznake artikla

Oznake artikla

Če želiš vpisati dve ali več oznak na enkrat, jih loči s presledkom (ne piši vejic).
Za pisanje fraz uporabi enojne narekovaje zgoraj (' '). Primer vpisa treh oznak: streljačina tanki 'cestne dirke'

Ne zgrešite ugodnosti!