Pokličite nas: 040 820 245 -

Spletna trgovina Videoigre.NET


Champion Jockey (nova) (kinect) Xbox 360

Igra Champion Jockey: G1 Jockey & Gallop Racer za Xbox 360 je zelo zabavna simulacija športnega jahanja. Uporabite vaš Kinect senzor za usmerjanje in pospeševanje konja, z uporabo biča, preskakovanje ovir in se vživite v pravega profesionalnega jahača. Igralec se na 19 poligonih, zasnovanih na realnih po svetu, s konjem požene skozi resnične dirke po svetu, za naslov World Champion Jockey. Igranje je tudi zabavna lažja rekreacija sredi vaše dnevne sobe.

Zaloga: Out of stock

€13,90

Predvidena dostava vašega naročila je že prihodnji dan.

Pokličite nas za več informacij, z veseljem bomo pomagali.

Cenimo naše stranke, zato nudimo hitro in prijazno podporo.

Poslujemo že od leta 2012!

Preberi več!

Opis artikla

Details

Igra Champion Jockey: G1 Jockey & Gallop Racer za Microsoft Xbox 360 je zelo zabavna simulacija športnega jahanja. Uporabite vaš Xbox360® Kinect senzor za usmerjanje in pospeševanje konja, za zmerno uporabo biča, preskakovanje ovir in se vživite v pravega Jockeya, profesionalnega jahača. Igralec mora prvo razumeti unikaten ritem igre, potenciale, zmogljivosti in različne načine jahanja in imeti za sabo nekaj vaje, da končno res obvlada igro in na tekmah dosega makimalne rezultate. Tekaških poligonov je v igri 19 in vsi so zasnovani na realnih po svetu, kjer potekajo največja tekmovanja v športnem jahanju. Uporabite vaš kinect senzor in se z najboljšim konjem poženite skozi real world dirke in poizkusite postati Champion Jockey. Dodaten plus ima igra tudi zaradi dejstva, da nudi odličen način za lažjo rekreacijo sredi vaše dnevne sobe.

Champion Jockey: G1 Jockey & Gallop Racer ~ video predstavitev ~Microsoft Xbox 360Champion Jockey: G1 Jockey & Gallop Racer ~ angleški opis igre ~ Microsoft Xbox 360

Champion Jockey is the spiritual successor to the G1 Jockey series, recreating the horseracing world through a variety of immersive races, intuitive gameplay with simple controls. Utilising the latest motion controllers, being a jockey is no longer just a dream. The new standard in horseracing is here!

Daljši angleški opis igre

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Champion Jockey (nova) (kinect) Xbox 360
Vrsta konzole Microsoft Xbox 360
Rabljena / Nova Nova
Kinect Podpira
Zvrsti Šport
Večigralstvo Singleplayer, Split Screen, Online Multiplayer
Za starost 3+ let

Ocene Uporabnikov

Oceni ali opiši ta artikel

Samo registrirani uporabniki lahko ocenijo artikel. Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte, če še nimate uporabniškega računa.

Oznake artikla

Oznake artikla

Če želiš vpisati dve ali več oznak na enkrat, jih loči s presledkom (ne piši vejic).
Za pisanje fraz uporabi enojne narekovaje zgoraj (' '). Primer vpisa treh oznak: streljačina tanki 'cestne dirke'

Ne zgrešite ugodnosti!