Pokličite nas: 040 820 245 -

Spletna trgovina Videoigre.NET


Borderlands (rabljena) Xbox 360

Igra Borderlands za Microsoft Xbox 360 je vrhunska RPG akcijska sci-fi streljačina, ki ponuja neskončno veliko misij in med drugim vključuje tudi boje z avtomobili. Nova tehnologija uporabljena v Borderlands naredi igro skoraj neomejeno pri naboru orožja, avtomobilov, dodatkov za igralca, kar naredi igro zanimivo za res dolgo časa.

Zaloga: Out of stock

€14,10

Predvidena dostava vašega naročila je že prihodnji dan.

Pokličite nas za več informacij, z veseljem bomo pomagali.

Cenimo naše stranke, zato nudimo hitro in prijazno podporo.

Poslujemo že od leta 2012!

Preberi več!

Opis artikla

Details

Igra (rabljena) Borderlands za Microsoft Xbox 360 je vrhunska RPG akcijska sci-fi streljačina, ki ponuja neskončno veliko misij in med drugim vključuje tudi boje z avtomobili. Nova tehnologija uporabljena v Borderlands naredi igro skoraj neomejeno pri naboru orožja, avtomobilov, dodatkov za igralca, kar naredi igro zanimivo za res dolgo časa. Podajte se v napeto single player FRP dogodivščino in sami opravite res neskončno število misij ali pa igrajte v družbi, skupaj s prijateljem v split screen načinu. Posebno zabavna je igra online, ko se lahko povežete s še tremi naključnimi igralci po svetu ali tremi vašimi prijatelji, tko da vsak igra od doma, vsi skupaj v skupini štirih v norih dogodivščinah, ki jih ponuja Borderlands za Micorosft Xbox360.

Borderlands ~ video predstavitev ~ Microsoft Xbox 360


Borderlands ~ angleški opis igre ~ Microsoft Xbox 360

As the first title in an all-new sci-fi action franchise, Borderlands combines the best elements of Gearbox Software's first-person action titles with player customization and vehicular combat. Borderlands features a unique content generation system allowing for near-endless variety in missions, environments, enemies, weapons, item drops and character customization. Borderlands is a cooperative experience, allowing for multiple players to share the same game experience simultaneously online. Players can freely join or leave each other’s games at anytime, or choose to play in the full single-player mode. Borderlands features life-like character animations, impressive real-time physics, and customizable vehicles. [2K Games/Gearbox Software]

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Borderlands (rabljena) Xbox 360
Vrsta konzole Microsoft Xbox 360
Rabljena / Nova Rabljena
Kinect Ne podpira
Zvrsti Akcija, Streljačina, RPG, Pustolovščina, Sci-Fi
Večigralstvo Singleplayer, Split Screen, Online Multiplayer, System Link, Co-op
Za starost 18+ let

Ocene Uporabnikov

Oceni ali opiši ta artikel

Samo registrirani uporabniki lahko ocenijo artikel. Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte, če še nimate uporabniškega računa.

Oznake artikla

Oznake artikla

Če želiš vpisati dve ali več oznak na enkrat, jih loči s presledkom (ne piši vejic).
Za pisanje fraz uporabi enojne narekovaje zgoraj (' '). Primer vpisa treh oznak: streljačina tanki 'cestne dirke'

Ne zgrešite ugodnosti!