Pokličite nas: 040 820 245 -

Spletna trgovina Videoigre.NET


Battlefield 3 (rabljena) Xbox 360

Igra (rabljena) Battlefield 3 za Microsoft Xbox 360 je vrhunska moderna streljačina in ena najbolj pričakovanih iger za konzolo Xbox 360. V vlogih elitnih ameriških marincev se podate v presunljivo realistične boje po svetu, v številna vojna žarišča, ki pretresajo svet v trenutnem času.Vse multiplayer igre založnika EA Games (Electronic Arts) imajo po novem povsem BREZPLAČEN dostop! Multiplayer lahko sedaj igrate tudi z rabljeno verzijo, brez včasih obveznega nakupa "online multiplayer key" prepustnice.
Samo še 1 na zalogi!

Zaloga: Na zalogi

€16,90

Predvidena dostava vašega naročila je že prihodnji dan.

Pokličite nas za več informacij, z veseljem bomo pomagali.

Cenimo naše stranke, zato nudimo hitro in prijazno podporo.

Poslujemo že od leta 2012!

Preberi več!

Opis artikla

Details

Igra (rabljena) Battlefield 3 za Microsoft Xbox 360 je vrhunska moderna streljačina in ena najbolj pričakovanih iger za konzolo Xbox 360. V vlogih elitnih ameriških marincev se podate v presunljivo realistične boje po svetu, v številna vojna žarišča, ki pretresajo svet v trenutnem času. Odličen arsenal modernih orožij, pester izbor vojaških vozil, neverjetno podrobno izdelan teren, v explozivni mešanici divje akcije, postavljajo to igro med top 5 streljačin do sedaj. V družbi boste uživali v kooperativnih (COOP) misijah, za najbolj zagrizene pa je tukaj tudi extremno nalezljiv multiplayer, ki vam ob zadnjih izboljšavah ne bo pustil spati. Battlefield 3 za Xbox 360 je obvezna izbira za vse navdušence nad streljačinami.


Battlefield 3 (rabljena) ~ video predstavitev ~ Microsoft Xbox 360Battlefield 3 (rabljena) ~ angleški opis igre ~ Microsoft Xbox 360
As bullets whiz by, walls crumble, and explosions throw you to the ground, the battlefield feels more alive and interactive than ever before. In Battlefield 3, players step into the role of the elite U.S. Marines where they will experience heart-pounding single player missions and competitive multiplayer actions ranging across diverse locations from around the globe including Europe, Middle-East and North America.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Battlefield 3 (rabljena) Xbox 360
Vrsta konzole Microsoft Xbox 360
Rabljena / Nova Rabljena
Kinect Ne podpira
Zvrsti Akcija, Streljačina
Večigralstvo Singleplayer, Online Multiplayer, Co-op
Za starost 16+ let

Ocene Uporabnikov

Oceni ali opiši ta artikel

Samo registrirani uporabniki lahko ocenijo artikel. Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte, če še nimate uporabniškega računa.

Oznake artikla

Oznake artikla

Če želiš vpisati dve ali več oznak na enkrat, jih loči s presledkom (ne piši vejic).
Za pisanje fraz uporabi enojne narekovaje zgoraj (' '). Primer vpisa treh oznak: streljačina tanki 'cestne dirke'

Ne zgrešite ugodnosti!