Pokličite nas: 040 820 245 -

Spletna trgovina Videoigre.NET


Assassin's Creed: Brotherhood (rabljena) Xbox 360

Igra (rabljena) Assassin's Creed: Brotherhood za Microsoft Xbox 360 je zgodovinska akcijska pustolovščina in tretja v tej odlični seriji. Kot plemič Ezia, sedaj že legendarni in mojstrski ubijalec, se boste odpravili v osrčje sovražnikovega ozemlja, v Rim, center korupcije, moči in pohlepa antične Italije.

Zaloga: Out of stock

€17,00

Predvidena dostava vašega naročila je že prihodnji dan.

Pokličite nas za več informacij, z veseljem bomo pomagali.

Cenimo naše stranke, zato nudimo hitro in prijazno podporo.

Poslujemo že od leta 2012!

Preberi več!

Opis artikla

Details

Igra (rabljena) Assassin's Creed: Brotherhood za Microsoft Xbox 360 je zgodovinska akcijska pustolovščina in tretja v tej odlični seriji. Kot plemič Ezia, sedaj že legendarni in mojstrski ubijalec, se boste odpravili v osrčje sovražnikovega ozemlja, v Rim, center korupcije, moči in pohlepa antične Italije. Čakajo vas mogočne bitke s templarji, ki pa jih boste lahko tokrat izborili s pomočjo zaveznikov, ki si jih boste tekom raziskovanja širne in prelepe antične pokrajine spoznali in izbrali sami. Novost v seriji je tudi multiplayer način igranja, kjer vas čaka velika zabava ob igranju z igralci iz vsega sveta.


Assassin's Creed: Brotherhood ~ video predstavitev ~ Microsoft Xbox 360Assassin's Creed: Brotherhood ~ angleški opis igre ~ Microsoft Xbox 360
It's hard for me to find a bad thing to say about Assassin's Creed: Brotherhood, it's just an amazing game. I remember thinking last year before we knew there was even going to be an AC: Brotherhood that it was going to be hard for Ubisoft to top AC2, but I am happy to say Brotherhood does in every single way. This is flat out a great game.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Assassin's Creed: Brotherhood (rabljena) Xbox 360
Vrsta konzole Microsoft Xbox 360
Rabljena / Nova Rabljena
Kinect Ne podpira
Zvrsti Akcija, Pustolovščina
Večigralstvo Singleplayer, Online Multiplayer
Za starost 15+ let

Ocene Uporabnikov

Oceni ali opiši ta artikel

Samo registrirani uporabniki lahko ocenijo artikel. Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte, če še nimate uporabniškega računa.

Oznake artikla

Oznake artikla

Če želiš vpisati dve ali več oznak na enkrat, jih loči s presledkom (ne piši vejic).
Za pisanje fraz uporabi enojne narekovaje zgoraj (' '). Primer vpisa treh oznak: streljačina tanki 'cestne dirke'

Ne zgrešite ugodnosti!