Pokličite nas: 040 820 245 -

Spletna trgovina Videoigre.NET


Assassin's Creed 3 (rabljena) PlayStation 3

Igra (rabljena) Assassin's Creed 3 za Sony PlayStation 3 (PS3) je odlično nadaljevanje te že legendarne serije Assassin's Creed in gotovo ena najboljših akcijskih pustolovščin. Piše se leto 1775 in ameriške kolonije so na vrhuncu izbruha uporov in surove vojne za prevlado nad ozemlji in bogatimi nahajališči naravnih surovin.

Zaloga: Out of stock

€15,90

Predvidena dostava vašega naročila je že prihodnji dan.

Pokličite nas za več informacij, z veseljem bomo pomagali.

Cenimo naše stranke, zato nudimo hitro in prijazno podporo.

Poslujemo že od leta 2012!

Preberi več!

Opis artikla

Details

Igra (rabljena) Assassin's Creed 3 za Sony PlayStation 3 (PS3) je odlično nadaljevanje te že legendarne serije Assassin's Creed in gotovo ena najboljših akcijskih pustolovščin. Piše se leto 1775 in ameriške kolonije so na vrhuncu izbruha uporov in surove vojne za prevlado nad ozemlji in bogatimi nahajališči naravnih surovin. V tem delu serije boste izkoristili najnovejši razvoj igračarske industrije in izkusili odprto bojišče in borbo v podobi in dovršenosti, ki vam bo vzela dih. Odlična zgodba, prelepa grafika, dovršena in bogata igralnost postavljajo to igro v sam vrh akcijskih pustolovščin in iger na splošno. Za najboljše je tukaj tudi multiplayer način, ki premore še posebno zabaven kooperativni način igranja, ki vam omogoča, da boste to epsko zgodbo preigrali v paru skupaj s prijateljem. Obvezna igra za vse lastnike igralnih konzol.

Assassin's Creed 3 (rabljena) ~ video predstavitev ~ Sony PlayStation 3 (PS3)Assassin's Creed 3 (rabljena) ~ angleški opis igre ~ Sony PlayStation 3 (PS3)
It's 1775. The colonies are on the verge of revolt. Assume the role of Connor, an assassin sworn to achieve liberty for his people and his new nation. To accomplish this, you will pursue your enemies across an open world. You will utilize your killing power in a violent pursuit that will see you traverse chaotic city streets and blood-soaked battlefields in the dangerous American frontier and beyond. You will encounter legendary heroes of American history, and with them you will conspire to annihilate those who threaten to bring down Liberty itself. Assassin's Creed 3."

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Assassin's Creed 3 (rabljena) PlayStation 3
Vrsta konzole Sony PlayStation 3 (PS3)
Rabljena / Nova Rabljena
PlayStation® Move Ne podpira
Zvrsti Akcija, Pustolovščina
Večigralstvo Singleplayer, Online Multiplayer
Za starost 18+ let

Ocene Uporabnikov

Oceni ali opiši ta artikel

Samo registrirani uporabniki lahko ocenijo artikel. Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte, če še nimate uporabniškega računa.

Oznake artikla

Oznake artikla

Če želiš vpisati dve ali več oznak na enkrat, jih loči s presledkom (ne piši vejic).
Za pisanje fraz uporabi enojne narekovaje zgoraj (' '). Primer vpisa treh oznak: streljačina tanki 'cestne dirke'

Ne zgrešite ugodnosti!