Pokličite nas: 040 820 245 -

Spletna trgovina Videoigre.NET


Assassin's Creed 2 (rabljena) Xbox 360

Igra Assasin's Creed 2 za Microsoft Xbox 360 je napeta akcijska pustolovščina. V vlogi mladega plemiča Ezia se v prostoru renesančne Italije, kot smrtonosni atentator, spustite v obračun s konkurenčnimi klani, ki so vašega vsi po vrsti izdali. Tretje ali prvo-osebni način igranja vam pride še kako prav pri napetem, včasih prav akrobatskem boju s hladnim orožjem. Izpopolnite se v svojih veščinah in sovražnike pokosite pri odprtem boju ali mu zadenite smrtonosni udarec iz zasede, ko bo to najmanj pričakoval.

Zaloga: Out of stock

€15,10

Predvidena dostava vašega naročila je že prihodnji dan.

Pokličite nas za več informacij, z veseljem bomo pomagali.

Cenimo naše stranke, zato nudimo hitro in prijazno podporo.

Poslujemo že od leta 2012!

Preberi več!

Opis artikla

Details

Igra (rabljena) Assasin's Creed 2 za Microsoft Xbox 360 je napeta akcijska pustolovščina. V vlogi mladega plemiča Ezia, se v zelo obširnem in odprtem prostoru renesančne Italije, kot smrtonosni atentator spustite v obračun s konkurenčnimi klani, ki so vašega vsi po vrsti izdali. Želja po maščevanju vas popelje skozi epsko zgodbo, po prelepi antični Italiji, polno raznolikih misij in starih hladnih orožij, od nožev do lokov in mečev. Način igranja je lahko tretje-osebni ali prvo-osebni kar vam pride še kako prav pri napetem, včasih prav akrobatskem boju s hladnim orožjem. Kako in kdaj izvedete misije je popolnoma odvisen od vas, možnosti pa so številne. Izpopolnite se v svojih veščinah in sovražnike pokosite pri odprtem boju ali mu zadenite smrtonosni udarec iz zasede, ko bo to najmanj pričakoval.

Assassin's Creed 2 ~ video predstavitev ~ Microsoft Xbox 360Assassin's Creed 2 ~ angleški opis igre ~ Microsoft Xbox 360
Assassin's Creed II is the product of over two years of intensive development by the original creative team behind the Assassin's Creed brand. In a vast open world environment, the game invites players to incarnate Ezio, a privileged young noble in Renaissance Italy who's been betrayed by the rival ruling families of Italy. Ezio's subsequent quest for vengeance plunges players into an epic story that offers more variety in missions, surprising and engaging new gameplay elements, diverse weapons and a profound character progression that appeal to fans of the original Assassin's Creed as well as entice players new to the brand. [Ubisoft]

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Assassin's Creed 2 (rabljena) Xbox 360
Vrsta konzole Microsoft Xbox 360
Rabljena / Nova Rabljena
Kinect Ne podpira
Zvrsti Akcija, Pustolovščina
Večigralstvo Singleplayer
Za starost 15+ let

Ocene Uporabnikov

Oceni ali opiši ta artikel

Samo registrirani uporabniki lahko ocenijo artikel. Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte, če še nimate uporabniškega računa.

Oznake artikla

Oznake artikla

Če želiš vpisati dve ali več oznak na enkrat, jih loči s presledkom (ne piši vejic).
Za pisanje fraz uporabi enojne narekovaje zgoraj (' '). Primer vpisa treh oznak: streljačina tanki 'cestne dirke'

Ne zgrešite ugodnosti!