Pokličite nas: 040 820 245 -

Spletna trgovina Videoigre.NET


Active 2 (rabljena) (kinect) Xbox 360

Igra (rabljena) (kinect) Active 2 za Microsoft Xbox 360 je odličen pripomoček za redno telesno vadbo/fitnes, ki deluje s pomočjo senzorja Kinect.

Zaloga: Out of stock

€34,90

Predvidena dostava vašega naročila je že prihodnji dan.

Pokličite nas za več informacij, z veseljem bomo pomagali.

Cenimo naše stranke, zato nudimo hitro in prijazno podporo.

Poslujemo že od leta 2012!

Preberi več!

Opis artikla

Details

Igra (rabljena) (kinect) Active 2 za Microsoft Xbox 360 je odličen pripomoček za redno telesno vadbo/fitnes, ki deluje s pomočjo senzorja Kinect. Da je rekreacija še bolj zabavna, je priložen merilnik srčnega utripa, ki si ga med vadbo namestite na roko in na zaslonu spremljate vaš srčni utrip, kar vas bo še dodatno vspodbudilo k telovadbi. Poleg merilnika srčnega utripa je priložena tudi telovadna elastika, za katero imate med programom vključenih ogromno zabavnih vaj. Med telovadbo se vam ves čas beleži zgodovina opravljenih vaj in porabljenih kalorij, kar vam bo odlično služilo kot dodatno merilo in cilj za vaš napredek in vsakodnevno vračanje k tej telovadni igri. Active 2 je najnovejši izdelek v dolgi seriji telovadnih/fitnes iger za Xbox Kinect in z odličnim vodenim programom, obilico zabavnih vaj (preko 70), merilnikom kalorij in merilnikom srčnega utripa gotovo prva izbira med domačimi telovadnimi priopomočki za številne navdušence nad telovadbo in zdravim načinom življenja.

Igra je rabljena (bila je odprta), vendar je odlično ohranjena, praktično nova (merilnik utripa in elastika nista bila nikoli uporabljena).


Active 2 (rabljena) (kinect) ~ video predstavitev ~ Microsoft Xbox 360Active 2 (rabljena) (kinect) ~ angleški opis igre ~ Microsoft Xbox 360
EA SPORTS Active 2.0 provides total body conditioning using progressive exercise in new prescribed programs. A three-phase, nine-week program provides a fitness roadmap to help keep users motivated and on track of their fitness goals. Additional mini-programs will also be available to add on, keeping workouts fresh and inspiring. The EA SPORTS Active personal trainer will walk users through their workout and provide continued encouragement with feedback to ensure an optimal workout experience.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Active 2 (rabljena) (kinect) Xbox 360
Vrsta konzole Microsoft Xbox 360
Rabljena / Nova Rabljena
Kinect Podpira
Zvrsti Šport, Fitnes
Večigralstvo Singleplayer, Split Screen, Co-op
Za starost 3+ let

Ocene Uporabnikov

Oceni ali opiši ta artikel

Samo registrirani uporabniki lahko ocenijo artikel. Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte, če še nimate uporabniškega računa.

Oznake artikla

Oznake artikla

Če želiš vpisati dve ali več oznak na enkrat, jih loči s presledkom (ne piši vejic).
Za pisanje fraz uporabi enojne narekovaje zgoraj (' '). Primer vpisa treh oznak: streljačina tanki 'cestne dirke'

Ne zgrešite ugodnosti!