Pokličite nas: 040 820 245 -

Spletna trgovina Videoigre.NET


Ace Combat Assault Horizon (rabljena) Xbox 360

Igra (rabljena) Ace Combat Assault Horizon za Microsoft Xbox 360 je odlična vojaška letalska streljačina. Postanite pilot najnovejših vojaških letal in helikopterjev in se podajte v presunljivo zračno akcijo. Igro odlikuje odlično vzdušje, grafika, animacije, zvok, igralnost, podrobnosti letal in helikopterjev in še bi lahko naštevali.

Zaloga: Out of stock

€17,90

Predvidena dostava vašega naročila je že prihodnji dan.

Pokličite nas za več informacij, z veseljem bomo pomagali.

Cenimo naše stranke, zato nudimo hitro in prijazno podporo.

Poslujemo že od leta 2012!

Preberi več!

Opis artikla

Details

Igra (rabljena) Ace Combat Assault Horizon za Microsoft Xbox 360 je odlična vojaška letalska streljačina. Postanite pilot najnovejših vojaških letal in helikopterjev in se podajte v presunljivo zračno akcijo. Igro odlikuje odlično vzdušje, grafika, animacije, zvok, igralnost, podrobnosti letal in helikopterjev in še bi lahko naštevali. Za še večjo zabavo je tukaj online multiplayer s številnimi načini igranja, igrate lahko tudi skupaj s tremi prijatelji v kooperativnem načinu. Igra je obvezna za letalske navdušence!

Ace Combat Assault Horizon (rabljena) ~ video predstavitev ~ Microsoft Xbox 360Ace Combat Assault Horizon (rabljena) ~ angleški opis igre ~ Microsoft Xbox 360
As we approach the engagement zone, we are treated to one undeniable truth and that is Ace Combat: Assault Horizon is the premier flight game for the Xbox 360. There are a ton of new innovations packed in every area and aspect of this game and with the included support of the Ace Edge flight stick, Ace Combat: Assault Horizon is the king of the skies. Now marshal your talent and focus pilots for it's time to fly.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Ace Combat Assault Horizon (rabljena) Xbox 360
Vrsta konzole Microsoft Xbox 360
Rabljena / Nova Rabljena
Kinect Ne podpira
Zvrsti Akcija, Streljačina, Pustolovščina, Letalska, Arkadna
Večigralstvo Singleplayer
Za starost 16+ let

Ocene Uporabnikov

Oceni ali opiši ta artikel

Samo registrirani uporabniki lahko ocenijo artikel. Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte, če še nimate uporabniškega računa.

Oznake artikla

Oznake artikla

Če želiš vpisati dve ali več oznak na enkrat, jih loči s presledkom (ne piši vejic).
Za pisanje fraz uporabi enojne narekovaje zgoraj (' '). Primer vpisa treh oznak: streljačina tanki 'cestne dirke'

Ne zgrešite ugodnosti!